Ugrás a fő tartalomra

Tértisztítás vizualizációval

energia
A tértisztítás egyszerű módjai mellet vannak elvarázsoltabb, ritkábban alkalmazott, ám nagyon hatásos koncentrációs és vizualizációs módszerek, amelyek néhány napra, a hely minőségétől és funkciójától függően emelkedett szinten tartják a tér rezgését.

Sokan ismerik és alkalmazzák az energiagyógyászatban megismert szimbólumokat, amelyeket a kivetítő személy jelenléte és a rászánt figyelem alapvetően meghatároz. Mi történik akkor, ha nincs ilyen szimbólum a tarsolyban, vagy nincs bizalom, esetleg nem elég jó a tapasztalat?

A spirituális játékok területén van a válasz. Az egyik kedvelt szórakozás az energiagömb, fénygömb létrehozása. Gyakorolni kell, amíg jól érezhető, és van aki számára látható eredmény születik. Alaphelyzetben ezt a gömböt vagy eloszlatjuk, vagy felhasználjuk.

A tértisztításban a személyes tér, vagy munkaterület, felszentelt hely egy pontjára kell helyezni. Idővel és gyakorlattal az egy pontból négy, vagy több pontot alkothatunk, ami körbeveszi, kiegyensúlyozza, tartós védelemmel látja el a szobát, épületet. Panelban érdemes kimondottan pihenés, alvás előtt kipróbálni.

A következő körben a létrehozott energiagömbök egyre nagyobbra növesztése következik és ekkor lesz igazán hatásos a módszer. A tartóssága főleg attól függ, hogy mennyire kell ellátnia a feladatát.

A teremtéshez egy idő után a kezekre sincs szükség, és az egész szobát betöltő fénygömb szűrőként jól funkcionál. A terheltségtől és igénybevételtől függően naponta vagy akár hetente érdemes megújítani, újraalkotni. Amikor kész, még egy ideig maradjunk a közelében.

A térharmonizáló kristályok, kristályhangok, harangok, éteri illatok, angyalkommunikáció segítik és tartósabbá teszik az eredményt. Amikor az életteret nagy kihívás békés hellyé varázsolni, nagyobb törődést igényel, de megéri az időt és fáradtságot. Gyerekszobákban különösen ajánlott.

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.