Tértisztítás vizualizációval

energia
A tértisztítás egyszerű módjai mellet vannak elvarázsoltabb, ritkábban alkalmazott, ám nagyon hatásos koncentrációs és vizualizációs módszerek, amelyek nem csak egy-két napra, de a hely minőségétől és funkciójától függően akár hetekre emelkedett szinten tartják a tér rezgését.
Sokan ismerik és alkalmazzák az energiagyógyászatban megismert, fényből kivetített, vagy kirajzolt szimbólumokat, amelyeket a kivetítő személy jelenléte és a rászánt figyelem alapvetően meghatároz. Mi történik akkor, ha nincs ilyen szimbólum a tarsolyban, vagy nincs bizalom, esetleg nem elég jó a tapasztalat?
A spirituális játékok területén van a válasz. Az egyik kedvelt szórakozás a két kéz között létrehozott energiagömb, fénygömb. Gyakorolni kell, amíg jól érezhető, és van aki számára látható eredmény születik. Alaphelyzetben ezt a gömböt vagy eloszlatjuk, vagy felhasználjuk.
A tértisztításban a személyes tér vagy munkaterület, felszentelt hely egy pontjára kell helyezni. Idővel és gyakorlattal az egy pontból négy, vagy több pontot alkothatunk, ami körbeveszi, kiegyensúlyozza, tartós védelemmel látja el a szobát, épületet. Panelban érdemes kimondottan pihenés, alvás előtt kipróbálni.
A következő körben a kezek között létrejött energiagömböcskék egyre nagyobbra növesztése következik és ekkor lesz igazán hatásos a módszer. A tartóssága főleg attól függ, hogy mennyire kell ellátnia a feladatát.
A teremtéshez egy idő után a kezekre sincs szükség, és az egész szobát betöltő fénygömb szűrőként jól funkcionál.
A terheltségtől és igénybevételtől függően naponta vagy akár hetente érdemes megújítani, újraalkotni. Amikor kész, még egy ideig maradjunk a közelében.
A térharmonizáló kristályok, kristályhangok, harangok, éteri illatok, angyalkommunikáció segítik és tartósabbá teszik az eredményt. Amikor az életteret nagy kihívás békés hellyé varázsolni, nagyobb törődést igényel, de megéri az időt és fáradtságot. Gyerekszobákban különösen ajánlott.