Himalájai kvarc, a megvilágosodás kristálya

himalájai kvarc
A himalájai kristály, más néven tibeti kvarc az ásványvilág kiemelten erős képviselője. A hegyikristály minden jellemzője igaz rá és még sokkal több. Magas tisztaságú és rezgésű szilícium dioxid. A fekete zárványokkal tarkított kristály erős kapcsolatban áll a földdel, ez hatását megsokszorozza. A kevésbé látható "szennyeződések" érdekes fényjátékokat hoznak létre, gyakran meg is mutatják, hogy az ásvány a fény teljes spektrumát kifejezi.
Raziel és Uriel angyalok energiájához kapcsolódik, de a kő saját programmal rendelkezik, ami meghatározza a vele való munkát.
Ajtót nyit a személyes és egyetemes felsőbb valóságokra.
A szellemi tisztaság, a látomások és a megvilágosodás kristálya, részben a saját programjának köszönhetően, részben annak, hogy transzformátorként óriási hatású meditációs kő, tele meglepetéssel. Ráhangolódva és összekapcsolódva a kristállyal könnyen elérhetővé teszi a keresett tudást, megvilágítja az összefüggéseket. Képes látomásokat, sorozatos megvilágosodás-pillanatokat előidézni.
A kék fényű himalájai kvarcot az emberi energiamező védelmére használják, minden energiaközpontra hat és erősíti az aurát. Regeneráló és harmonizáló ereje a gyógyításban jól kiaknázható.
Programozni nehéz és felesleges, tisztítani viszont fontos, mint minden kvarcot.
Vásárlása mindenképpen személyes választás legyen, az üzletekben gyakran vallási és dísztárgyak formájában lehet megtalálni.