Ugrás a fő tartalomra

Az aranyba vont varázslat órája

reggel
A legegyszerűbben megismerhető és kiaknázható mágikus időpont az ébredés utáni első óra. Arany óra a neve és a tudatos teremtés, életteremtés kiaknázásának lehetőségét rejti. Egyszerűsége miatt könnyű megfeledkezni róla és a tiszteletben tartása nehéz lehet egy zsúfolt otthon vagy csoportos élettér körében.

Az arany óra a hatalom órája, amikor a tudatos elme és a tudatalatti határa átjárható, megfigyelhető és programozható. Manapság könnyű dupla ébresztést csinálni, legalább fél óra különbséggel, amit teljes nyugalomban töltve könnyen kiaknázhatóvá válik ez a csodálatos pillanat, amit mindenki a maga módján húz olyan hosszúra, amilyenre csak akar.

Az ébredés pillanata remek lehetőség a megfigyelésre és az álmok megfejtésére. Érdemes ezzel kezdeni. Ilyenkor az idő is nagyon képlékeny, ezért fontos a teljes nyugalom, még munkanapokon is abban a biztos hitben, hogy az ébresztő újra megszólal, amikor a külvilágra is ébredni kell.

A második lehetőség, mielőtt a külvilág felé nyitva bezárjuk az ajtót magunk mögött, a programozások és a nap minőségét megpecsételő tudatos teremtések pillanata. Ilyenkor kerülnek elő a személyes motivációk, célok, megerősítések, varázsmondatok, vizualizációk.

A vizualizációk az ébredés utáni időszakban különösen erősek. Eltarthat néhány napig vagy hétig, amíg az aranyba vont reggelek kiaknázása szokássá válik, de az eredmény erőteljes és csodálatos lesz.