Örömteli megújulás

húsvét
Minden ünnepi időszaknak sajátos hangulata van, ami emelkedetté teszi azok számára is, akiket maga az ünnep nem érint meg. A tavaszi napéjegyenlőségkor csodás időszak köszöntött be és folytatódik az új kezdet erősödő, szinte már viharos és elsöprő energiájával, amit a természet is szépen visszatükröz.
A húsvét különös ünnep, a kereszténység szimbólumrendszere mellett még mindig őrzi az ősi fényszimbólumokat is. A piros tojásban a Nap, az élet és újjászületés jelképe jelenik meg, míg a húsvéti nyuszi a Hold, a holdistennő ünnepének emlékét őrzi.
Mit üzen a feltámadás ünnepe?
Újult erővel változni. Könnyed, tiszta és sugallatokkal teli atmoszférája van.
A megtisztulás megkívánja a komfortzónából való kilépést. Az első lépések után szinte magától történik minden, a régi, elavult energiák leválása, búcsú a terhelt kapcsolatoktól vagy éppen egy óriási lomtalanítás a személyes térben.
Van egy másik csodás aspektusa az ünnepnek. Könnyűvé teszi a felsőbb valóságokkal, a Felsőbb Énnel való kapcsolat létrehozását és megszilárdítását. A fokozott érzékenység némi figyelemmel és tudatos jelenléttel valóságos kreatív szárnyalásba fordulhat, fénysebességgel sorjáznak az intuitív megoldások az élet minden területére.
A felgyorsult teremtés meglepetései folytatódnak, a tudatos teremtés egyre tisztábban és könnyedebben átlátható és vezethető. Minden megtett lépést meglepetések kísérnek.
Könnyű ráhangolódást, örömteli megújulást és szépséges húsvéti ünnepeket kívánok!