Leomló illúziók

rózsa
Növekszik a Fény ereje, az átalakulás mértékét mégis könnyebb a növekvő feszültségből leszűrni. Látványos és mutatja a rengeteg elvégzendő feladatot, beragadt és beteg energetikát.
Bármilyen csúnya is egy kép, a változás mindig előrelépést jelent. Ami beragadt, az tudatosan oldódik vagy tudattalanul törik. Sok ilyen törés van most folyamatban.
A korlátok nagy részét az illúziók tartják fenn és jelen pillanatban minden energia az illúziók széthullását támogatja. Fájdalmas vagy örömteli, mindenképpen előre vezet.
Pillanatról pillanatra és élethelyzetről élethelyzetre egy gondolat jelenti a mentőövet, mégpedig fénytermészetünk tudatosítása. Nincs távolság Isten és közöttünk, nincs szeretetlenség, csak önkéntes száműzetés és szeparáltságba menekülés a szabadság felelőssége elől. A felelősségvállalás feloldja az elkülönülés illúzióját, kicsiben és nagyban az önbecsülés és egymás megbecsülésének leckéje zajlik.
Segítségként az első varázsmondat mondanivalója jut erről az eszembe, ellazulni és bízni az életben.
Az önkéntes korlátok felszámolásának legszebb eszköze a számvetés és megbocsátás. Számvetés a szembenézéshez, megbocsátás a megtisztuláshoz és szabadsághoz. A megbocsátás ajándék és varázslat egyben, legnagyobb lehetőségeink egyike. Érdemes ebben elmélyedni.
A felgyorsult teremtés extra erejével most minden egyszerűen elérhető, egyetlen dolog bonyolult csak, megtenni a lépéseket. Fontos, mert ebben a mágikus időpillanatban minden egyensúlyra törekszik és a változás elkerülhetetlenségére utal.