Hétköznapi hazugságok

nő
A hibák és tévedések mindig tudatosak. A hétköznapi hazugságok, amik előbb-utóbb személyes hazugságokká, majd személyes igazságokká válnak, mindig világosan megmutatják a valódi arcukat.
Jobb esetben szembenézünk velük. A másik választás, hogy a tudatosságot félretolva csukott szemmel haladunk tovább, a hiábavalóság köreit róva, afféle fejjel a falnak üzemmódban, miközben a hazugságok megalkuvássá szelídülnek és megfojtják az életörömöt.
Az érzések sosem hazudnak, tisztán tükrözik a személyes valóságot.
A szomorú az, hogy a nők a legprofibbak a megalkuvásban, pedig a női bölcsesség fájdalmasan tisztán van jelen minden elhazudott élethelyzetben.
A másik érdekesség, amit a világ hajlamos félreérteni, hogy a nők önbecsülése egyre nagyobb mértékben nő. Ez alapjaiban rendíti meg a fejekben rögzült elvárási mintákat. A benne élők számára érthetetlen feszültségekkel és drámákkal tarkított, valójában működésképtelen családi és kapcsolati rendszerek omlanak össze, miközben katartikus felszabadulások zajlanak. Az emberek frászt kapnak ettől, pedig elég hamar a helyére kerül minden. Alig győzöm csodálni ezt a változást.