Májusi telihold és Nagy (kihívásokkal teli) nap

Buddha
Hosszú ideje nem volt ekkora kihívást idéző májusi telihold. Május 21-én, kevéssel éjfél előtt lesz a telihold csúcspontja és a buddhista hagyományban tízmilliószoros erővel jelzett ünnepe.
Nehéz és kihívásokkal teli időszakban kell felhangolódni és megtartani az energiát. A múlt árnyai tömegével jelennek meg és már javában zajlik a küzdelem, szembenézni, felülvizsgálni, elengedni és kiszabadulni a múlt szorításából. Kontrollálni és éles figyelemmel uralni a gondolatokat, újra és újra visszatalálni a Most valóságába, a feszültségből a belső, valódi béke életérzésébe.
A segítség is közel van. Ilyen csodálatos energiaközegben éppen csak döntenünk kell a segítségkérésről, szinte azonnal egy egész világ áll készen a támogatásra. A mottó még mindig ugyanaz: semmit sem helyettünk, mindent együtt velünk.
Kristálytiszta kommunikáció zajlik már most is, ebből csodálatos élmények, kisebb-nagyobb megvilágosodás-pillanatok születnek.
Érdemes fokozottan figyelni a földelésre. Az említett hangolódás nyugodtan érintheti magát a Földet, ami manapság csodás, nagyon mélyen érintő, felemelő élményeket tartogat.
Ezek után már csak egy dolog marad: Törődj Magaddal, mert senki más nem fogja megváltani helyetted a világodat.