Kristály angyal

kristály angyal
A Kristály angyal megismerése többet jelent, mint a kristályvilág minőségeinek és energiáinak megismerése. Az angyali világgal létrehozott kommunikációban is kiemelkedik magas rezgésével és konkrét, gyakorlatias támogatásával. Képi megjelenítése szerencsére ritka, így megmarad a tiszta energia és intelligencia varázsa.
A kapcsolat célja a magasabb szellemi, segítői szféra által képviselt rezgés összehangolása a fizikai testtel. A testnek lépést kell tartani a felemelkedési folyamattal, ennek stabilizálásában és a kristályszerkezet áthangolásában kérhetjük e nagyon erős angyal segítségét. A folyton áramló magas rezgésű energiák és a fizikai világ összekapcsolása, földelése jelenleg az egyik legnagyobb gyakorlati kihívás.
A kristály angyal energiája megnyugtató, meleg, ami a kapcsolatteremtés pillanatában hullámokban járja át a fizikai testet, így a siker akkor is jól érezhető, ha kevés tapasztalattal vágunk neki az ismerkedésnek. Mint gyakran, itt is lehetőség van angyali csoporttal együtt dolgozni.
Az angyalkommunikáció hatásai felerősödnek, amikor tiszta, legalább közepes méretű kvarckristályt tartunk a kezünkben, de kristály nélkül is tökéletes. Programozáshoz néhány alkalomnyi ismerkedés szükséges. A stabil kapcsolat tele van meglepetéssel, váratlanul lehetőségek képei és megoldások jelennek meg olyan problémákra, amelyek még nem is tudatosultak.
Egy kis koncentrációval és figyelemmel rengeteg információ könnyed átadása és felvétele történik meg rövid idő alatt. Fantasztikus élmény belemerülni a kristályos angyali világba, akár szellemi, akár földi minőségek terén várjuk a válaszokat.