Vizualizáció nélkül, avagy a Nap erejével

napfény
Egész sor vizualizáció van ezen a blogon, játékok a belső Fénnyel, a képzelet kihívásai, módszerek a fátyolon túli önmagunk erejének kiaknázására. A legegyszerűbb eddig mégis kimaradt.
Két lábbal a Földön, avagy földközelből nézve a fény és színlégzést a Nap fényével végrehajtani a legegyszerűbb. Áthatja a levegőt, amit a lélegzet által veszünk magunkhoz, a vizet, ami az egész fizikai létünk alapja és átminősít minden elemet, amivel őseink valószínűleg ma is sikeresen gyógyítanák a rettegett civilizációs betegségeket. A kristályokra gyakorolt hatásához kapcsolódik például a só feltöltésének módszere, amihez mindössze tiszta tengeri sóra van szükség és egy száraz, átlátszó üveg vagy természetes anyagú edényre. A Nap fényével újra és újra feltöltve egyetlen hét alatt a test gyógyító csodaszerévé változik.
Az emberi testtel ugyanez történik, amikor tudatosan adjuk át magunkat ennek a csodás elemnek. A napfényben állni, sétálni, vagy feküdni a fűben természetes. A Napot köszönteni már kevésbé az, pedig remek kezdet. Belélegezni a fényét vagy csak élvezni a melegét, mindenkire magára van bízva, hogyan csinálja. Arcunkba sütő napfénnyel az összes tisztításra, elengedésre vagy feltöltődésre szolgáló vizualizációs és meditációs technika működni fog. Még akkor is, ha eddig nem sikerült.