Bőség

áramlás
"A saját bőséged az áramlásról szól. Arról, hogy beengeded az energiákat és hagyod, hogy átáramoljanak rajtad. A metafizikusoknak - elsősorban nekik - számos fixációjuk van a bőséggel kapcsolatban. Ezek részben az elme berögzültségei, részben a hipnózisod részei, mégis ragaszkodsz hozzájuk. Azt mondod: "Hisz mindent megpróbáltam, amit Tóbiás tanácsolt és még mindig nincs egy vasam sem!"

Nos, mindenek előtt végy egy mély lélegzetet és csak hagyd, hogy érezd a bőséget. Érezd át! Ez egy Isten adta - vagy Önmagad adta - jogod. Rengeteg energia és bőség van jelen ebben a világban. Sokatok mégis ki van billenve az egyensúlyból a "hiány" irányába, ahogy a Fénnyel kapcsolatban is ez a helyzet. Azt tanultad, hogy a bőség valami rossz, bűnös dolog és ha bőségben élsz, akkor nem lehetsz spirituális. És mivel a spiritualitás iránti vágyad és szenvedélyed erősebb minden másnál, maga az a meggyőződésed, hogy a pénz a spiritualitás megcsúfolása, hiányhoz vezet. Ez egy önmagát beteljesítő jóslat. Ám elengedheted, ha így döntesz ...

A bőség lehetővé teszi, hogy élvezd az életet, akár itt a Földön, akár más valóságokban létezel. Hiszed vagy sem, de a bőség egy csodás dolog más birodalmakban is. Ott nincs szükséged ugyan pénzre, de ott van helyette az érzések bősége, a Szellem bősége, a tapasztalás bősége - mindez része a bőségnek. Ha a fixációidból kifolyólag korlátozod az anyagi bőségedet, akkor korlátozod azt a képességedet, hogy megtapasztald az életet. Ha korlátozod az anyagi bőségedet, akkor korlátozod a bőség lehetőségét a kapcsolataidban, karrieredben, tanításaidban, kreatív kifejeződéseidben, egészségedben, stb. Akkor a bőség minden aspektusát korlátozod.

No, most tényleg azt hiszed vagy úgy érzed, hogy a Szellem hiányt szenved a bőségben? Dehogy! Így hát neked sem szabadna! Dönthetsz úgy, hogy ezt itt és most elengeded. Választhatod azt, hogy megtapasztalod a bőséget."

Adamus