Ugrás a fő tartalomra

Bőség

áramlás
"A saját bőséged az áramlásról szól. Arról, hogy beengeded az energiákat és hagyod, hogy átáramoljanak rajtad. A metafizikusoknak - elsősorban nekik - számos fixációjuk van a bőséggel kapcsolatban. Ezek részben az elme berögzültségei, részben a hipnózisod részei, mégis ragaszkodsz hozzájuk...

Nos, mindenek előtt végy egy mély lélegzetet és csak hagyd, hogy érezd a bőséget. Érezd át! Ez egy Isten adta - vagy Önmagad adta - jogod. Rengeteg energia és bőség van jelen ebben a világban. Sokatok mégis ki van billenve az egyensúlyból a "hiány" irányába, ahogy a Fénnyel kapcsolatban is ez a helyzet. Azt tanultad, hogy a bőség valami rossz, bűnös dolog és ha bőségben élsz, akkor nem lehetsz spirituális. És mivel a spiritualitás iránti vágyad és szenvedélyed erősebb minden másnál, maga az a meggyőződésed, hogy a pénz a spiritualitás megcsúfolása, hiányhoz vezet. Ez egy önmagát beteljesítő jóslat. Ám elengedheted, ha így döntesz ...

A bőség lehetővé teszi, hogy élvezd az életet, akár itt a Földön, akár más valóságokban létezel. Hiszed vagy sem, de a bőség egy csodás dolog más birodalmakban is. Ott nincs szükséged ugyan pénzre, de ott van helyette az érzések bősége, a Szellem bősége, a tapasztalás bősége - mindez része a bőségnek. Ha a fixációidból kifolyólag korlátozod az anyagi bőségedet, akkor korlátozod azt a képességedet, hogy megtapasztald az életet. Ha korlátozod az anyagi bőségedet, akkor korlátozod a bőség lehetőségét a kapcsolataidban, karrieredben, tanításaidban, kreatív kifejeződéseidben, egészségedben, stb. Akkor a bőség minden aspektusát korlátozod.

No, most tényleg azt hiszed vagy úgy érzed, hogy a Szellem hiányt szenved a bőségben? Dehogy! Így hát neked sem szabadna! Dönthetsz úgy, hogy ezt itt és most elengeded. Választhatod azt, hogy megtapasztalod a bőséget."

Adamus

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …