Kristályok és a víz

víz
A tiszta víz kristálytulajdonsággal bíró, programozható, intelligens közeg, amit érdemes kihasználni, akár egy pohár víz színnel és fénnyel való vizualizációs feltöltéséről van szó, akár komolyabb programozásról vagy csupán gyönyörű képek, szavak, érzések töltik fel, mielőtt hozzáadódik az ember energiamezejéhez. Erről sosem lenne szabad megfeledkezni, ha már az ételek és italok megáldásának szokása majdnem feledésbe merült.
A víz átminősítésének egyszerű módja a kristályokkal, drágakövekkel való feltöltés, amiből ismertebb nevén drágakőtonik készül. Az elkészítése könnyű, az eredmény csodás és kevés szabályt kell betartani. Egy pohár fénylő ital vagy kádnyi fürdővíz megváltoztatja az információs mezőt.
A forrásvizek és ásványvizek tisztasága jó alap, de minden ivóvíz, így a csapvíz is alkalmas, bár rövidebb időn belül fel kell használni. Alaposan megtisztított, magas minőségű ásványokkal, lehetőleg azonos csoportba tartozókkal vagy rokon hatású kövekkel végezzük, a kristályok így teljes harmóniában energetizálják és rendezik át a víz kristályszerkezetét. Jól megtisztított üveg vagy porcelán edénybe helyezzük a különböző méretű köveket, ezután kerül rá a víz. Próbaképpen egy pohárba egy kristály is elegendő. A kristályminőségektől függően a Nap fénye vagy a Hold ereje felerősíti a folyamatot, de egy asztalkán is 24 óra alatt tökéletes eredmény várható.