Ugrás a fő tartalomra

Éld meg Isteniséged / ajánló

éld meg isteniséged
Aki szereti Adamus havi üzeneteit, biztosan szeretni fogja a Bíbor Kör magyar nyelven is kiadott legújabb könyvét. Adamus Saint-Germain: Éld meg Isteniséged - Úton az Új Tudatosság felé című könyve egy remek válogatás, ami az eddigi közvetítések kivonata ugyan, de hányszor jutott nekem is eszembe, hogy egyszer szívesen kézbe venném a terjedelmes Shoud-ok esszenciáját. Nos, ez az. Még ugyan közel sem jutottam a végére, de már most szeretettel ajánlom, ahogyan nekem is egy kedves levélben érkezett az ajánlás. Ezúton is köszönöm!

Népszerű bejegyzések

A teremtés rezgései / Összhangban a világegyetemmel

Minden frekvencia. A megnyilvánulttól a láthatatlanig minden rezgésekből áll, a rezgések által érthető, és a rezgések által változtatható meg. Az emberi energiamezőre folyamatosan frekvenciák özöne hat, átalakítva az életminőséget minden pillanatban, és ezt befolyásolni nagyon nehéz.

A tudatosan alkalmazott frekvenciák közül kiemelkedik a solfeggio sorozat, ami idővel hatról kilencre bővült (majd kiegészült még kettővel). Ősi hangok, újrafelfedezésük és leírásuk Dr Leonard Horowitz és Dr Joseph Pluto munkájához kötődik.

A solfeggio frekvenciák a harmónia hangjai, rezgésigazítók, erős átalakító hatással vannak az emberi energiamezőre. Gyógyítanak, helyreállítanak. A kilenc alapfrekvencia mindegyike a létezés különböző szintjén hat.

A solfeggio frekvenciák titka a kilenc ágú csillag titka. A Pythagoreusi matematika által fejthető meg, minden hang a 3, 6 és 9-es számon át fejezi ki a világegyetem harmóniáját.

A jelenleg széles körben használt hangskála diszharmonikus rezgésekből áll,…

Színek, számok, vonzódások

A színek rezgései jól megfoghatóak, egyszerűen megismerhetők, mint a számok, és nagy vonalakban át is válthatók.
A kedvenc színek gyakran megegyeznek a sorsszám vagy a név színeivel.
A sorsszám által hordozott szín pontosabb, míg a névhez rendelhető színek rezgése diszharmonikus lehet. Ilyenkor az ember idegennek érzi, vagy meg is változtatja a nevét, esetleg a becenévvel, nicknévvel nő össze.
A komplementer színek alkalmazása a mindennapokban segíthet.

HOGYAN SZÁMOLJUNK SORSSZÁMBÓL?

A teljes születési dátum számjegyeit kell egyenként összeadni és egyjegyűre hozni. (pl: 1945 augusztus 7, 1+9+4+5+8+7=34 3+4=7, ebben az esetben a sorsszám 7)
Amennyiben eredményként mesterszámot kapunk (11, 22, 33), önmagában és összeadva is értelmezhető, így a 11 kapcsolódik az ibolya, a 22 kapcsolódik az arany és magenta, a 33 kapcsolódik a mindent magába foglaló fehér ragyogással is.

A SZÍNEKHEZ TARTOZÓ SZÁMÉRTÉKEK:

1 - VÖRÖS
2 - NARANCS
3 - SÁRGA
4 - ZÖLD
5 - KÉK
6 - INDIGÓ
7 és 11 - LILA, IBOL…

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Hypergamma és a többiek

Az elme egy csodálatos eszköz, amit igyekszem a belső megfigyelő szemszögéből, a maga helyén és szerepében szemlélni. Az agyféltekék szinkronizálása évekre feledésbe merült számomra, míg inspirációt éreztem a fiók mélyén heverő Hemi-Sync lemezek lapozgatására. Most mégis lecseréltem őket Dr Jeffrey Thompson (neuroacoustic.com) munkáira.

Az agyféltekék szinkronizálása ezen a módon elég egyszerű, aktív folyamat. A jobb és bal agyféltekét egy fülhallgató segítségével két eltérő frekvencia éri, amelyek különbözetéből az agy létrehozza a harmadikat, ami nem csupán szellemi, de élettani, fizikai hatásokat fejt ki az emberi test egészében.

Az áthangolásra gyakran nincs szükség, mert a meditáció és más szellemi tevékenységek önmagukban létrehozzák a kívánt impulzust, de a diszharmonikus, kibillent pillanatokban, stresszkezelésben vagy az éjszakai pihentető alvásban praktikus kiigazítást nyújt és játékosan nézve remek szórakozás.
Az agyi frekvenciák meghatározása nem egységes, a határok elm…