Ugrás a fő tartalomra

Földelés és vizualizáció

földelés
Az ember jelenlétének egyik sarkalatos pontja a földelés, amit sokan sokféleképpen képzelünk el. A legegyszerűbb mezítláb sétálni a a puszta földön és a fűben ülés is remek időtöltés. Komolyabb talajvesztés esetén a vizualizáció nyújt megoldást. Mindkét esetben célszerű közvetlen kontaktusban maradni a földdel.

Magam a legyökerezést ajánlom, ülve és állva egyaránt hatásos. Nyugodtan ülve a fűben vagy zavaró körülmények között munkahelyen, buszmegállóban várakozva is alkalmazható.

A külső zajok kizárása mellett az egyenes gerinc és a mély, alhasba irányított légzés fontos. Szinte azonnal lehet vizualizálni a gyökércsakrából vagy a talpakból kiinduló, egyre mélyebbre nyúló gyökereket. Minél mélyebben merülnek a földbe, annál hatásosabb a gyakorlat. A gyökereken keresztül kétirányú energiaáramlás zajlik. Egyrészt a megalapozottságról és feltöltődésről szól és ez minden spirituális tevékenység mellett fontos, másrészt nagy mértékű feszültség, terhelő energia levezetésére alkalmas. A gyökerek összekötnek, megnyugtatnak, kiegyensúlyoznak.

Meg lehet figyelni a közben megjelenő színeket, gyakran látható, amint az energia egy szín formájában áramlik fel és le ezeken a gyökereken. A vizualizációnak nincs igazán vége, mert a gyökereket hagyjuk meg, próbáljuk meg érezni akkor is, amikor továbbmegyünk. Egy jól végzett gyakorlat napokig érezhető hatást kelt és gyakran ismételhető.

A panelban és egyéb lehetetlen helyeken próbálkozók számára marad a plejád technika. Ez bárhol végezhető és a lényege férfiaknál az első, nőknél a második fő csakrából levezetett fényszalag. A szalagot nagyon mélyre, egészen a bolygó kristálymagjáig kell levezetni. A beérkezés érezhető lehet, a folyamatot itt sem kell megszüntetni. Van, akinek ez a bevált módszer hoz egyensúlyt a hétköznapjaiba.

A képzelet ereje hatalmas, a vizualizált földelés minden módja nagy mértékben javítja a szellemi teljesítményt és a testi egészséget.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …