Ugrás a fő tartalomra

Miért éppen Akhenaten?

tisztaság
A közvetítés egy személyes kapcsolatot feltételez a közvetítő és a közvetített között és ez nem mindig tisztázott. Az ember dönt, de a hívás az ő közreműködésén kívül történik meg.
Az emberiség szoros kapcsolatban áll a rajta kívül állónak tetsző, dimenzióknak nevezett területekkel. Tudatosságuk mértékében sokan létrehozták már ezeket a kapcsolatokat és csendben ápolják, így folytatva tanulmányukat.
Amit a hatodik dimenziónak neveztek, a Szíriusz köre, szoros együttműködésben van az általatok hetedik dimenzióként meghatározottal, amit az Arcturus körének nevezhetnétek.
Ismertek korok, amelyek kapcsolatot tartottak a testvériséggel és jelenleg is érkeznek tanítások. Gyakran ezt nem tudjátok és nem is lényeges a hatás szempontjából. Az egyiptomi és az asszír emlékek tartalmaznak erre utaló üzeneteket szimbólumokban kifejezve.
A testvériség csoporttudatossága nem tartja fontosnak a neveket és személyiségeket, mindössze az emberek között időnként megjelenő kivetülések formáját nevezi meg.
A történelmetek folyamán több alkalommal voltak jelen a testvériség tagjainak aspektusai. Tették a dolgukat, majd távoztak és az emberre jellemző módon túlzott fajsúlyt és magyarázatot kaptak, míg teljesen el nem torzították alakjukat.
A látszólagos idő torzulásai egyetemes szempontból jelentéktelenek.
Most a megváltozott energiában megváltozott jelenlétet tapasztaltok. A nevek nem számítanak, azok nektek fontosak.
Amikor egy üzenetet olvastok, csoporttudatossággal számoljatok. Az általunk ismert minden igaz üzenetben csoporttudatosság van jelen, amely egy emberen átszűrődve kap végleges formát. A hívás a csoport felelőssége, a döntés az emberé. A közvetítőé és a befogadóé egyaránt.
Ne feledjétek az ősi bölcsességet:
Ne fogadjatok el semmit, vizsgáljátok meg, tegyétek mérlegre szívetek mértéke szerint, érezzétek és helyezzétek az általatok elfogadható helyre személyes tapasztalatotok rendszerében. Mert isteniségetek a szívetekben rejtőzik. Ezt ne felejtsétek el.
Szeretettel irántatok.
Akhenaten