Ugrás a fő tartalomra

Miért éppen Akhenaten?

éteri
A közvetítés egy személyes kapcsolatot feltételez a közvetítő és a közvetített között. Az ember dönt, de a hívás az ő közreműködésén kívül történik meg.
Az emberiség szoros kapcsolatban áll a rajta kívül állónak tetsző, dimenzióknak nevezett területekkel. Tudatosságuk mértékében sokan létrehozták már ezeket a kapcsolatokat és csendben ápolják, így folytatva tanulmányukat.
Amit a hatodik dimenziónak neveztek, a Szíriusz köre, szoros együttműködésben van az általatok hetedik dimenzióként meghatározottal, amit az Arcturus körének nevezhetnétek.
Ismertek korok, amelyek kapcsolatot tartottak a testvériséggel és jelenleg is érkeznek tanítások. Gyakran ezt nem tudjátok és nem is lényeges a hatás szempontjából. Az egyiptomi és az asszír emlékek tartalmaznak erre utaló üzeneteket szimbólumokban kifejezve.
A testvériség csoporttudatossága nem tartja fontosnak a neveket és személyiségeket, mindössze az emberek között időnként megjelenő kivetülések formáját nevezi meg.
A történelmetek folyamán több alkalommal voltak jelen a testvériség tagjainak aspektusai. Tették a dolgukat, majd távoztak és az emberre jellemző módon túlzott fajsúlyt és magyarázatot kaptak, míg teljesen eltorzították alakjukat.
A látszólagos idő torzulásai egyetemes szempontból jelentéktelenek.
Most a megváltozott energiában megváltozott jelenlétet tapasztaltok. A nevek nem számítanak, azok nektek fontosak.
Amikor egy üzenetet olvastok, csoporttudatossággal számoljatok. Az általunk ismert minden igaz üzenetben csoporttudatosság van jelen, amely egy emberen átszűrődve kap végleges formát. A hívás a csoport felelőssége, a döntés az emberé. A közvetítőé és a befogadóé egyaránt.
Ne feledjétek az ősi bölcsességet:
Ne fogadjatok el semmit, vizsgáljátok meg, tegyétek mérlegre szívetek mértéke szerint, érezzétek és helyezzétek az általatok elfogadható helyre személyes tapasztalatotok rendszerében. Mert isteniségetek a szívetekben rejtőzik. Ezt ne felejtsétek el.
Szeretettel irántatok.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …