Most / Akhenaten

tisztaság
A most az idő minden pillanata. Te úgy fogalmaznád, hogy aktuális.
Ne törődj a zűrzavarral, amit a spiritualitás útján járva látsz. Minél nagyobb a kihívás, annál aktívabb a látszat.
Most elértétek azt a határt, amikor nem látjátok, hogyan tovább. Mindig volt képetek az eljövendőről, gyártottatok magatoknak, most nincs. Ami előtt most álltok, most fogjátok létrehozni. Ellenkezni látszik ez a megszokott szabályokkal, amikkel a teremtési folyamatok során tudatosan dolgoztok.
Miért van ez így? Mert nem egyedüli teremtőkként vesztek részt benne. A bizalom a ti feladatotok. Világok kapaszkodnak benne össze és amíg van ember, aki nem látott, addig a kételkedés kihívása veszi körbe.
Amit dimenziókként különböztettek meg, azt valójában vékony határok választják el és az átjárás természetes. Használjátok tudatosan, könnyedén, ne csupán az álmaitokra hagyatkozzatok. Vannak köztetek, akik éberen teszik ezt. Az út nyitva áll, a hívásra mindig érkezik felelet, ezt ne felejtsétek el.
Mozduljatok, ne várjátok az újabbnál újabb információkat, használjátok is őket. A segítség megérkezett, minden a rendelkezésetekre áll, nincs mire várni. Ti magatok adhattok többet a magatok számára, ez az új, amire még várhattok. Vegyétek komolyan isteni valóságotok aspektusait, dolgozzatok, azután nem fogtok tovább kívül keresni.
Találjátok meg a választ önmagatokban és ez meghozza az áhított bizalmat.
Szeretettel irántatok.
Akhenaten