Ugrás a fő tartalomra

A Föld újjászületéséről / Akhenaten

éteri
A Föld amelyen éltek, veletek együtt változik. Vizsgáld meg az érzéseidet, a változásaidat, a kihívásokat, amikkel nap mint nap szembekerülsz és gondold el, hogy Földetek minden változáson keresztül megy veletek és ti minden változáson keresztül mentek e hatalmas lény lelkével együtt.
Gaia még most is mérhetetlenül kevés figyelmet kap tőletek. Alapotokat szolgáltatja az élethez, és nem csupán a testi szükségletek terén, minden kiegyensúlyozottságotok egyik alapja a vele való tudatos kölcsönhatás.
Fölösleges azt boncolgatni, hogy ki emel kit, hiszen az emberiség egysége sokkal magasabb szinten nyilvánul meg, mint amit a látszat mutat.
Gaia mint alap, mindig az marad számotokra és nem kell elhamarkodnotok vagy felülbírálnotok változásait, mindig azt nyújtja, amire szükségetek van. Kétségeitek vannak a földeléssel? Hajladozzatok bárhová is, az egyik pólus a Föld marad, ne akarjatok elszakadni tőle.
Éppen olyan fontos a viszonyotok Gaia-val, mint saját Isteni Énetekkel. Sikert így érhettek el. Gaia megbecsülése mérhetetlen előrehaladást jelent az emberiség számára. A mértéket már látjátok, számaitok semmit sem árulnak el a valóságról, egyetlen ember erőfeszítése messze túlmutat az előre kiszámított hatásokon. Figyeld a változásaidat és bízz az életben, semmi bajod nem eshet.
Küldj szeretetet mindennek, ami számodra a Földet jelenti, bármilyen szinten teszed. Ne becsüljétek alá a létezés e hatalmas teremtményét, fedezzétek fel és ajándékaitok is hatalmasok lesznek. A Föld megbecsülésével egymást támogatjátok.
Amikor az Új Földről beszéltek azt mondjátok, hogy a jövő, de ez a jelen, a jelen készül megnyilvánulni, hát fogjátok erősen és bízzatok abban, amit felépítettetek. Mindig a jelen a megnyilvánulás alapja, tervezzetek a jelenben és éljetek benne.
Legyetek szeretettel egymás iránt és minden megnyilvánult teremtmény iránt, amint önmagatokkal teszitek.
Akhenaten

Népszerű bejegyzések

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.