A Föld újjászületéséről / Akhenaten

tisztaság
A Föld amelyen éltek, veletek együtt változik. Vizsgáld meg az érzéseidet, a változásaidat, a kihívásokat, amikkel nap mint nap szembekerülsz és gondold el, hogy Földetek minden változáson keresztül megy veletek és ti minden változáson keresztül mentek e hatalmas lény lelkével együtt.
Gaia még most is mérhetetlenül kevés figyelmet kap tőletek. Alapotokat szolgáltatja az élethez, és nem csupán a testi szükségletek terén, minden kiegyensúlyozottságotok egyik alapja a vele való tudatos kölcsönhatás.
Fölösleges azt boncolgatni, hogy ki emel kit, hiszen az emberiség egysége sokkal magasabb szinten nyilvánul meg, mint amit a látszat mutat.
Gaia mint alap, mindig az marad számotokra és nem kell elhamarkodnotok vagy felülbírálnotok változásait, mindig azt nyújtja, amire szükségetek van. Kétségeitek vannak a földeléssel? Hajladozzatok bárhová is, az egyik pólus a Föld marad, ne akarjatok elszakadni tőle.
Éppen olyan fontos a viszonyotok Gaia-val, mint saját Isteni Énetekkel. Sikert így érhettek el. Gaia megbecsülése mérhetetlen előrehaladást jelent az emberiség számára. A mértéket már látjátok, számaitok semmit sem árulnak el a valóságról, egyetlen ember erőfeszítése messze túlmutat az előre kiszámított hatásokon. Figyeld a változásaidat és bízz az életben, semmi bajod nem eshet, ha három ponton állsz.
Küldj szeretetet mindennek, ami számodra a Földet jelenti, bármilyen szinten teszed. Ne becsüljétek alá a létezés e hatalmas teremtményét, fedezzétek fel és ajándékaitok is hatalmasok lesznek. A Föld megbecsülésével egymást támogatjátok.
Amikor az Új Földről beszéltek azt mondjátok, hogy a jövő, de ez a jelen, a jelen készül megnyilvánulni, hát fogjátok erősen és bízzatok abban, amit felépítettetek. Mindig a jelen a megnyilvánulás alapja, tervezzetek a jelenben és éljetek benne.
Legyetek szeretettel egymás iránt és minden megnyilvánult teremtmény iránt, amint önmagatokkal teszitek.
Akhenaten