A bizalomról / Akhenaten

tisztaság
Szeretettel köszöntelek a szeretet és fény fehér világából.
A bizalom szeretet nélkül nem képzelhető el. A szeretetből ered, amelyet önmagad iránt tanúsítasz, és szüli azt a bizalmat, amely felemel és megváltoztatja léted minőségét.
Az Istenbe vetett bizalmad az önmagadba vetett bizalomból ered. Szereted magad és elismered magad ember úgy, mint Isten megnyilvánulását a Földön.
Minél inkább bízol, annál inkább látod, hogy az élet mögött több van annál, mint ami látható. A sok ember, aki a különállóság hitében építi a maga káprázatvilágát, mélyen összefügg és te ezt látod. Mindez igaz, Isten léte a szívedben igaz.
A bizalom lépése mindig megköveteli a hitet, a szeretet erejét, a félelemnélküliség erejét benned. Akkor nyilvánítja meg magát, amikor a bizalom áthatja tetteidet és gondolataidat.
Úgy érzed vakon lépdelsz, de ez nem igaz, ez is csak látszat. Visszaigazolásra vársz az előtt, hogy megtennéd a döntő lépést. A visszaigazolást mindig megkapod, amint megtetted. Nevezheted bátorságnak, valójában a bizalomból fakad.
A bizalom erőt ad, az Istenbe vetett hited erejét, ez még akkor is így van, amikor Istent magadon kívül keresed. A bizalom ajándéka mindig a tiéd, a jutalom mindig célba ér.
Szeretettel bízz magadban és az út megváltozik a lépteid alatt. Könnyebb leszel, mosolyogva fogsz járni rajta. Próbáld csak ki. Tedd meg, adj magadnak egy esélyt. Ugorj az ismeretlenbe azzal a hittel, hogy ott is van élet, ahol te nem látod.
Tudd, hogy az élet határtalan és a határtalanban mindig vár téged az a szeretet, amely a létet összetartja. Élj és szeress bizalommal és boldog leszel.
Akhenaten