A szépségről / Akhenaten

tisztaság
A szépség az élet ajándéka. Azt mondod relatív, én azt mondom, hogy csak a látó kérdése, ki milyen nyitott az otthon energiájára. A szépség az otthon valóságának átszűrődése a fátylon, amit nyitottságod mértékében érzékelsz.
A szépség visszatükröződése mindannak, amit magad mögött hagytál, amikor úgy döntöttél, hogy a tapasztalások bolygójára lépsz. A szépség emlékeztető neked az otthon világából, és lásd, hogy örömmel is tölt el téged.
A természet megnyilvánítja a belső valóságot, sosem hazudik. A valódi szépséget érzed. A hamisságot is érzed. A szépség nem csupán látszat, hanem visszatükröződése a mennyei képeknek. Minden visszatükröződik, amit nem látsz.
Nézz szét magad körül és megfejtheted a világ egészét. Minden kulcsot megtalálsz, minden kapu megnyílik, ha a megfelelő kulcsot használod.
Szeretettel fejtsd meg a Föld rejtvényét, az analógiákat. A megfelelések képei feltárnak ősi titkokat, amelyek nem is olyan ősiek, vedd ki az időt és megmarad mindaz, amit kerestél.
Ez egy játék, a tapasztalás és megismerés játéka. Merülj el világod szépségében és leld örömed benne. Keresd meg minden emberben, megesik, hogy mélyen rejtőzik, de ott van. Minden ember magában őrzi a teljesség mértékét. Innen bontja ki.
A rejtvényfejtők megtalálják a szépség örömét, az élet örömét ebben. Találd meg magadban. Te is gyönyörű vagy. Nőj fel önmagad látásához. Nőj fel, hogy meglásd a ragyogást, amely körülvesz, hogy meglásd mindazt, ami belőled árad. Ragyogó, csodálatos lény vagy, aki elveszett részeit keresi. A szépség közelebb visz a megoldáshoz.
Merd elhinni, hogy mindez te vagy. Ragyogj és csodálkozz. Éld át a csodálkozás örömét. Csodálkozz és szeress. Könnyű szeretni azt, ami szép, hát keresd meg. Mindenben, minden emberben. Hántsd le a káprázat burkát, illúziók ezek, a sötétség nem létezik a határon túl. Rántsd le a sötétség burkát és meglátod a teljesség szépségét.
Légy könnyed, fogadd a szívedbe és láss túl a szemeiden. Láss a szíved nézőpontjából és hidd el azt, amit igaznak érzel.
Akhenaten