A megbocsátásról / Akhenaten

tisztaság
A megbocsátás energiájába vezetlek be, a kegyelem energiájába.
A szeretet a megbocsátás gyökere. A szeretet egyszerűsége megismerésre vár. Olyan sokszor használjátok ezt a szót, hogy elcsépeltté vált és olyan sokszor használjátok meggondolatlanul, megszokásból, mindenre. Az érdekek egyik kedvelt kifejezése, kihasználva annak erejét, amit kivált a másik emberből, akinek mondjátok.
Szeretettel. Ezt gondoljátok komolyan. A szívetekből szeretni önzetlen érzület. A teljes elfogadás és krisztusi szeretet igazolja.
A szavak mindegyikőtökben másként csengenek. Ugyanazt a szót millióképpen formáljátok meg magatokban tapasztalataitok és érzelmeitek bűvöletében. Illúziók ezek. Amíg szavak vannak, addig ez így lesz. A szeretet is ennek a kommunikációs tükörcsapdának a foglya. Ezért érezzétek.
Érezzétek át minden ízében mielőtt kimondjátok. Amikor érzitek, már ki sem mondjátok, mert szükségtelen. A veletek szemben állók, akiknek arcotokat tartjátok, szükségtelennek érzik ezt.
A félelem szükséget teremt, annak a szükségét, hogy igazoljátok magatoknak, igazoljátok a másik ember felől saját nagyszerűségeteket. Erre nincs szükségetek.
Isteniségetek teljes elfogadása teszi ezt nélkülözhetővé. Elfogadni teljességeteket és elfogadni társaitok tökéletességét és teljességét. Akit szeretsz, azt elismered éppen olyan ragyogó lényként, mint saját magadat. Szeretettel. A valódi, igaz szeretettel.
A megbocsátás innen indul és ide vezet.
A világ a tükörképed. Önmagad elfogadod és ők elfogadnak téged. Önmagadnak megbocsátasz és megbocsátanak neked. Tedd félre a félelmeidet. Isten szeretetében nincs bűn és nincs szégyen. Bocsáss meg magadnak, hogy megbocsáthass az egész világnak.
Ne hibáztasd Istent. Ne válaszd el magadtól. Elkülönülésed fájdalma a te döntésed és bármikor megbocsáthatsz magadnak, hogy visszatérhess. Légy teljes.
Akhenaten