A lehetőségekről / Akhenaten

tisztaság
A változásról beszéltünk, legyen most a lehetőségekről szó. A lehetőségek potenciálok. Időnként nagy erejűek, ezért okoznak bennetek ijedtséget, különféle érzelmeket, mert képesek megváltoztatni az életeteket.
Gócpontok, olyanok, mint az útkereszteződések, és nem mindig van tovább egyenesen. Gyakran igen. Így mentek el a lehetőségeitek mellett, mintha ott sem lennének.
A sorsotok számtalan ilyen útelágazáshoz vezet. Bátorság kell, hogy élj vele, merészség, hogy átadd magad a változásnak. Minden lehetőség új, friss energiával telít fel, olyan, mint amikor a poshadt vízbe betör a forrás és elsodorja azt. Éppen ilyen az energiátokban is.
Ezt persze előre nem látjátok. Láthatnátok. Bizalommal. Önbizalommal. Az életbe és önmagatokba vetett bizalommal. Tudhatnátok, hogy nem eshet bajotok, ha levetkőzitek félelmeiteket, nincs ami visszarántson. Bizalommal semmi olyan nem történhet veletek, ami ártana nektek.
A lehetőségeitek ezeket a történéseket szolgálják. Titeket szolgálnak. Gyakran elmentek mellettük.
Szeressétek magatokat annyira, hogy éljetek, éljetek velük. Legyetek frissek, tele erővel, energiával és még több potenciállal. Mert minél inkább éltek velük, annál több lehetőséget kaptok. Rajtatok múlik, hogy felpezsdüljetek.
A megszokott eljárás az elfordulás mindettől. Nem is látod, nincs is ott. De ott van. Add meg magad, add meg magadnak. Játssz és élj szeretettel. Válassz és élj. Lehetőségeid életre keltenek.
A hiányukat is érzed, a hiány szenvedést okoz. A vákum nem tesz jót neked.
Élj úgy, mint a gyerekek. Gondold ezt el és boldog leszel.
Akhenaten