Az elfogadásról / Akhenaten

tisztaság
Szeretettel közelítsd meg a kérdést velem. Képes vagy tisztán a tükörbe nézni? Szembe tudsz-e nézni azzal, amit kívánsz magadnak? A hiány amit takarsz, rejtett-e valamit?
Szeretettel nézz szembe vágyaiddal, hogy a félelem szülte-e azokat. Legtöbbször így van. A félelem szülte vágyak gyorsan valóra válnak. Miért szenvedsz a szeretet szülte kívánságaiddal? Mit engedtél be, ami megakadályozza, hogy elfogadd amit a szíved diktál?
A szeretetben tartózkodni idegen érzés azok között, akik az életed fölé nyújtják kezüket, de ezek nem érnek a szívedig. El sem tudod képzelni, mennyire szabad vagy.
A kényszerítő körülmények világod gátjai, le kell győznöd azokat. Át tudsz lépni rajtuk, mert hatalmasabb vagy, túlmutatsz azon, ami a látszat.
Helyezd magad az életed fölé, képzeld magad az Isten helyére, akit kívül kerestél. Megszokott a gondolat. Képzeld azt, hogy minden alattad zajlik, lásd magad a világ felett. Fogadd be az egész világot, amit látsz. Vedd elő a meséket, fogadj magadba mindent, ami valamikor örömet okozott, ami gyermekként elkápráztatott. Minden belefér, mindent befogadsz. Lásd magad. A mesék királya és királynője is te vagy. Minden te vagy, mindent be tudsz fogadni egyetlen olvasásban.
Most nézd az apró vágyaidat, milyen kicsik a világod mellett. Nézd, mire mondtál nemet.
Szeretettel légy az a hatalmas teremtő lény, akit látni képes vagy, mert megteremtetted magad, aki lát. A tiéd minden. Szeretettel fogadd magadba a világot, mert az a világ te vagy.
Akhenaten