Akit gyakran elfelejtünk

belső gyermek
"Felnőttként mindenki a legjobbat akarja önmagának, és mindenki a legjobbat akarja mindenki másnak is, aki közel áll hozzá. Mindenki a legjobbat akarja a bolygó számára is. Nem a felnőtt énetek teremt negatív valóságot, hanem sérült belső gyermeketek. Ez a belső gyermek az áldozat állapotában van, ami visszatükröződik azon, amit a külső világban teremtetek.

Ha materiális világotok nem tiszta, táguló és folyamatosan növekvő, akkor egy olyan gyermek van bennetek, aki valamilyen sebet hordoz magában a testeteken belül vagy legalábbis belső univerzumotokban. Egy sebet, ami akkor ért benneteket, amikor fiatalok voltatok. Ez a gyermek hatalmas mennyiségű energiát képes generálni, és egy nagyon erőteljes realitást képes teremteni.

Nem az egész gyermek okozza a problémát, hanem a darabokra hullott gyermek. Mindegyik darabnak joga van ahhoz, hogy észrevedd és meghallgasd, és így automatikusan meggyógyítsd és a szívedbe helyezd. Szeresd a belső gyermekedet, és hallgasd meg mindegyik töredéket, amit önmagad szeretetéről és az önmagaddal való törődésről üzen."
Kryon
kryon.org.za