Az Egyensúly Holonja

hathor
Hathorok 2007 február 3-i üzenetéből:

Javasoljuk, hogy kísérletezzetek ezzel, és tökéletesítsétek ezt a nagyon egyszerű mértani alakzatot! Tartsátok mindig magatoknál a tudatotok éber részében, hogy amikor csak akarjátok, meg tudjátok teremteni szükség szerint, magatok és azok számára, akikkel kapcsolatban álltok.
”Holonnak nevezzük, és pedig az a holon, ami oktaéder, vagyis az egyensúly holonja. Képzeld el, amint körülvesz egy fénypiramis, ami kiterjed föléd, és egy ezzel megegyező piramis van alattad is. Ezek négyzet alapú piramisok, az egyik csúcsával felfelé, a másik csúcsával lefelé. Te ennek a közepében vagy. Ha fekszel, akkor a négyzeten vagy, ahol a két fél piramis összeér, és a feletted lévő piramis pontos mása az alattad lévő piramisnak. Akkorára készíted ezt, amekkorára akarod, csak legyél teljesen a belsejében."
"Ha állsz vagy ülsz, az oktaéder tengelye túlér a tested közepén, úgy, hogy, ha egy vonalat húznál a piramis csúcsán keresztül középen lefelé az ellentétes piramis csúcsáig, akkor ez a vonal a tested közepén haladna végig. Ez az oktaéder kiegyenlíti az energiát. Ez a férfi és a női aspektus tudatosságának kiegyensúlyozása. Ne tévesszen meg, hogy ez ilyen egyszerű! Ez egy erőteljes eszköz a finomenergiák kiegyensúlyozásához."
holon
Az oktaéder az öt háromdimenziós mértani alakzat egyike, amit együtt platóni testekként ismerünk. Az oktaédernek összesen 8 oldala van, innen az okta szótő, ami 8-at jelent. A felső piramisnak 4 oldala van, az alsó piramisnak is 4 oldala van, és a két piramis alapjának találkozásánál van egy négyzet. A platóni testek a természetben megtalálhatók, elsősorban mint kristályszerkezetek, illetve atomi vagy molekuláris alakzatok. Ezoterikus értelemben minden egyes platóni testnek sajátos energetikai hatása van.
Amikor ez az Egyensúlyi Holon működésbe lép, akkor az egyensúly és a védelem érzéseit közvetíti.
Az Egyensúlyi Holon úgy jön létre, hogy fényből alakítunk egy oktaédert magunk körül a képzeletünk erejével. Mindegy, milyen színű. A szín változhat spontán módon a tudatállapotodtól függően.
Ha állsz vagy ülsz, az oktaéder tengelye (azaz: az a képzeletbeli vonal, ami átmegy mindkét piramis csúcsán és középen találkozik) minden valószínűség szerint a tested középvonala mentén halad végig. Képzeletben elhelyezkedhetsz fent, a felső piramis csúcsa mellett vagy lent az alsó piramis csúcsánál. Más szóval: az oktaéder középső síkja, ahol a két piramis találkozik egy négyzetben, a tested bármelyik részével egybeeshet. Lehet, hogy a szíveddel hoztad egybe vagy a fejeddel vagy a lábaddal. Egy kicsit sem számít a kiegyensúlyozó hatása szempontjából. Kísérletezz! Találd meg, mi működik neked legjobban! Az a fontos, hogy teljesen a belsejében legyél.
A 2007. január 18-i üzenetben a Hathorok adtak információt az Egyensúlyi Holon különböző helyekre, valamint nehéz helyzetben lévő embereknek való elküldéséhez, hogy kiegyenlítő energiát juttassunk el hozzájuk. Ebben az esetben az Egyensúlyi Holon megteremtése nagyon hasonló, azzal a különbséggel, hogy nyilvánvalóan nem te leszel a Holon belsejében, hanem azok az emberek vagy helyek, akiknek küldöd a Holont. Más szóval ha elküldöm az Egyensúlyi Holont a Föld valamelyik pontjára, ezt a területet helyezem képzeletben a Holon belsejébe.
Egyébként ezeket az Egyensúlyi Holonokat a Föld bármely részére elküldhetjük (ha a hitrendszered eljuttat oda). Egyensúlyi Holonokat küldeni egyfajta jó cselekedet, de mások valóságába ne keveredjetek! Mindenkinek megvan a joga a maga szenvedéséhez. Ha kiterjeszted a szándékodat másokra, akik ezt nem akarják, az ezekkel a finomenergiákkal való visszaélést jelenti!
Az Egyensúlyi Holon küldésének megtanulása legyen játék! Játsszatok vele! Esetleg forgassátok meg! Változtassátok a színeit! Találjátok meg, hol a legjobb elhelyezkednetek az alakzat belsejében! Különböző napszakokban gyakoroljátok! Teremtsétek meg az Egyensúlyi Holont mindenféle helyen! Senki sem fogja tudni, mit csináltok éppen. Csináljátok bevásárlás közben, amikor leviszitek a szemetet, vagy azok alatt az átkozott reklámok alatt tévénézés közben! Gyakorlatilag végtelen sok helyen lehet ezt végezni. Az a lényeg, hogy eleget gyakoroljátok, hogy amikor érzelmileg vagy energetikailag kiestek a középpontotokból vagy a tengelyetekből, gondolkodás nélkül képesek legyetek megalkotni ez Egyensúlyi Holont. És akkor nagyon jó szövetségesetekké válik.
tomkenyon.com