Fürödj a saját fényedben

fény
Csodálom a színeket és fényeket, amiket az önmagára kinyíló ember jelenít meg önmagában és az utóbbi időben feltűnő ábrázolásokon. A fények játéka sokáig az angyalkommunikáció ajándékai közé tartozott, most az élet aktív része és nagyon könnyű beleszeretni. Azt tapasztaltam, hogy a meditációk, vizualizációk könnyedebbek és erősebben hatnak most, mint korábban. Azoknak fontos ez, akik az élmények intenzitása hiányában már ráuntak a próbálkozásra.
Az ember számára a legegyszerűbb látomás a saját fénye. A Fény nincs az emberen kívül, mert bármeddig képes kiterjeszteni magát és bármit képes befogadni. Fényben úszni egyszerű és csodás vizualizáció.
Ülj le kényelmesen egy szobában vagy állj a napsütésben a természetben, ahogy tetszik. Lelki szemeiddel nézz végig magadon, próbáld meg érzékelni és látni a főbb csakrákat, a gyökércsakrától egészen a koronacsakráig, majd haladj egyre följebb, amíg egy fehér, ragyogó energiaközpontig jutsz. Eleinte úgy tűnhet, mintha magába a Napba néznél. Vezesd le ezt a ragyogó fényt egészen a szívközpontig. A szívcsakrában horgonyozd le és kezdd el kiterjeszteni, először a mellkasodban, majd tovább a tested határain túl. Létezhetsz egy ragyogó fénygömbben vagy akár a városod határain túlra is kiterjesztheted. Tartsd magad a ragyogásban, ameddig csak akarod, engedd át magadon a tisztaság és könnyedség erejét és élvezd határok nélkül.
Amikor már stabilan belehelyezkedtél, fölfelé is mehetsz ezen a létrán, tovább az arany ragyogáson addig a központi Napig, ahová minden lélek visszatér és az Én Vagyok Jelenlét teljességébe olvad bele.