Ugrás a fő tartalomra

Holdnaptár, a Hold és a Nap ünnepei

Holdnaptár

2020
JANUÁR

3 ELSŐ NEGYED
10 TELIHOLD
17 UTOLSÓ NEGYED
24 ÚJHOLD

FEBRUÁR

2 ELSŐ NEGYED, A NÖVEKVŐ FÉNY ÜNNEPE
9 TELIHOLD
15 UTOLSÓ NEGYED
23 ÚJHOLD
24 TIBETI ÚJÉV

MÁRCIUS

2 ELSŐ NEGYED
9 TELIHOLD, TÍZMILLIÓSZOROS NAP
16 UTOLSÓ NEGYED
20 TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG, A FELTÁMADÁS ÉS ÚJJÁSZÜLETÉS ÜNNEPE
24 ÚJHOLD

ÁPRILIS

1 ELSŐ NEGYED
8 TELIHOLD
15 UTOLSÓ NEGYED
23 ÚJHOLD
30 ELSŐ NEGYED

MÁJUS

1 A RAGYOGÓ TŰZ, A TERMÉSZET ÚJJÁSZÜLETÉSÉNEK ÜNNEPE
7 TELIHOLD
14 UTOLSÓ NEGYED
22 ÚJHOLD
30 ELSŐ NEGYED

JÚNIUS

5 TELIHOLD, TÍZMILLIÓSZOROS NAP
13 UTOLSÓ NEGYED
20 NYÁRI NAPFORDULÓ, A FÉNY TELJESSÉGÉNEK ÉS A FÖLD BŐSÉGÉNEK ÜNNEPE
21 ÚJHOLD
28 ELSŐ NEGYED

JÚLIUS

5 TELIHOLD
13 UTOLSÓ NEGYED
20 ÚJHOLD
24 TÍZMILLIÓSZOROS NAP
27 ELSŐ NEGYED

AUGUSZTUS

2 AZ ELSŐ GYÜMÖLCS ÜNNEPE
3 TELIHOLD
11 UTOLSÓ NEGYED
19 ÚJHOLD
25 ELSŐ NEGYED

SZEPTEMBER

2 TELIHOLD
10 UTOLSÓ NEGYED
17 ÚJHOLD
22 ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG, A SZÜRET ÉS HÁLAADÁS ÜNNEPE
24 ELSŐ NEGYED

OKTÓBER

1 TELIHOLD
10 UTOLSÓ NEGYED
16 ÚJHOLD
23 ELSŐ NEGYED
31 TELIHOLD, AZ ŐSÖK ÜNNEPE, KELTA ÚJÉV

NOVEMBER

7 TÍZMILLIÓSZOROS NAP
8 UTOLSÓ NEGYED
15 ÚJHOLD
22 ELSŐ NEGYED
30 TELIHOLD

DECEMBER

8 UTOLSÓ NEGYED
14 ÚJHOLD
21 TÉLI NAPFORDULÓ, A FÉNY ÚJJÁSZÜLETÉSÉNEK ÜNNEPE
22 ELSŐ NEGYED
30 TELIHOLD

Az újholdról
A teliholdról

Népszerű bejegyzések

A teremtés rezgései / Összhangban a világegyetemmel

Minden frekvencia. A megnyilvánulttól a láthatatlanig minden rezgésekből áll, a rezgések által érthető, és a rezgések által változtatható meg. Az emberi energiamezőre folyamatosan frekvenciák özöne hat, átalakítva az életminőséget minden pillanatban, és ezt befolyásolni nagyon nehéz.

A tudatosan alkalmazott frekvenciák közül kiemelkedik a solfeggio sorozat, ami idővel hatról kilencre bővült (majd kiegészült még kettővel). Ősi hangok, újrafelfedezésük és leírásuk Dr Leonard Horowitz és Dr Joseph Pluto munkájához kötődik.

A solfeggio frekvenciák a harmónia hangjai, rezgésigazítók, erős átalakító hatással vannak az emberi energiamezőre. Gyógyítanak, helyreállítanak. A kilenc alapfrekvencia mindegyike a létezés különböző szintjén hat.

A solfeggio frekvenciák titka a kilenc ágú csillag titka. A Pythagoreusi matematika által fejthető meg, minden hang a 3, 6 és 9-es számon át fejezi ki a világegyetem harmóniáját.

A jelenleg széles körben használt hangskála diszharmonikus rezgésekből áll,…

Herkimer gyémánt

A Herkimer gyémánt tiszta, ragyogó megjelenésű, színtelen kvarc, amely rövid, két csúcsban végződő alakzatát a természettől nyeri, és így lelhető fel a Föld több pontján, New Yorktól Tibetig. Nevét a New York melletti lelőhelyről kapta. Kristályos szilícium-dioxid, amelyben helyenként szivárványszínű zárványok, levegő, ritkán víz, esetleg apró szénszemcsék találhatók. Érdekes kivételek a füstkvarchoz hasonlító darabok, amelyek egészen más metafizikai tulajdonságokat hordoznak.

Számmisztikai megfelelője a 3-as, Raziel angyal energiájához kapcsolódik, de minden jellegű felsőbb kapcsolatteremtéshez, gyógyításhoz, angyalkommunikációhoz alkalmas.

Kiemelkedően magas rezgésű kristály, amely rövid, kétvégű formájánál fogva két irányú energiaáramlást tesz lehetővé és nem csak átvezeti, hanem tárolja és visszaközvetíti az információt. A tisztánlátás és a telepatikus képességek fokozása miatt népszerű, a tudatos álmodók és pszichikai képességekkel kísérletezők kedvenc köve.

Felerősít minden r…

Színek, számok, vonzódások

A színek rezgései jól megfoghatóak, egyszerűen megismerhetők, mint a számok, és nagy vonalakban át is válthatók.
A kedvenc színek gyakran megegyeznek a sorsszám vagy a név színeivel.
A sorsszám által hordozott szín pontosabb, míg a névhez rendelhető színek rezgése diszharmonikus lehet. Ilyenkor az ember idegennek érzi, vagy meg is változtatja a nevét, esetleg a becenévvel, nicknévvel nő össze.
A komplementer színek alkalmazása a mindennapokban segíthet.

HOGYAN SZÁMOLJUNK SORSSZÁMBÓL?

A teljes születési dátum számjegyeit kell egyenként összeadni és egyjegyűre hozni. (pl: 1945 augusztus 7, 1+9+4+5+8+7=34 3+4=7, ebben az esetben a sorsszám 7)
Amennyiben eredményként mesterszámot kapunk (11, 22, 33), önmagában és összeadva is értelmezhető, így a 11 kapcsolódik az ibolya, a 22 kapcsolódik az arany és magenta, a 33 kapcsolódik a mindent magába foglaló fehér ragyogással is.

A SZÍNEKHEZ TARTOZÓ SZÁMÉRTÉKEK:

1 - VÖRÖS
2 - NARANCS
3 - SÁRGA
4 - ZÖLD
5 - KÉK
6 - INDIGÓ
7 és 11 - LILA, IBOL…

Fókusz világjárvány idején

Csodálatos dolog történik, ahogyan az ember visszahúzódásával az élettér fellélegzik. Alig néhány nap alatt az ember által rommá szipolyozott bolygó elkezdett felragyogni. A természet tükröt tart nekünk és ez egy komoly üzenet.

A koronavírussal kapcsolatban először az kötötte le a figyelmemet, hogy Adamus Saint-Germain ráirányította a fény nézőpontját és megfogalmazta, hogy ez egy gazdasági vírus. Ez február végén történt, azóta ezzel a fókusszal nézem a történéseket. A világ némi ráadással visszaigazolta őt.

A félelem és pánik álarca olyan mélységet mutat, aminek érdemes a másik végletére is nézni. A poláris világ színpadán mindig van választás. Amikor a sötétség tombol, a Fény kirobbanása is jelen van. A választás másik pólusán nyugalom és bizonyosság honol. Van lehetőség átsétálni ezen a tapasztalaton, mert mint minden, ez is elmúlik. Furcsa szavak ezek egy félelemhez szögezett komfortzónához szólva, de mindig igaz.

A tudatos figyelem mindent visz. A félelem előbb utóbb testet ö…