Ahogyan a Föld halad spirálisan emelkedő útján, a test egészségével kapcsolatban is gyorsuló hatás és még gyorsabb visszahatás figyelhető meg. A támpontok most is ugyanazok, mint régen. A megfigyelő szemszögéből a betegségszimbólumok nyújtanak segítséget, az aktív oldalról pedig a táplálkozás minősége avatkozik be a folyamatba.
Divat a táplálkozással foglalkozni, a probléma inkább az, hogy 5000 elméletből 4999 alaposan feladja a leckét a testnek, és jó, ha csak megedzi, következmények nélkül. Ez főként igaz a fogyókúrákra, de sok allergiás tünetet mérséklő étrend betartása felér az önpusztítással.
A betegségszimbólumoknak óriási irodalma van, idővel érdekes feltérképezni az elme trükkjeinek tárházát. A táplálkozás minőségének megválasztása viszont egyszerű és aktív folyamat.
Az egészséges étkezés útvesztője számomra úgy néz ki, mint egy korai videojáték, ami csak arról szó, hogyan kerüld ki a csapdákat és slisszolj el, hogy ne téged egyenek meg.
A valóság is így néz ki. Tudd, hogy mi miből készül, mit raknak még bele, mit vesznek ki belőle, milyen testidegen anyag képviseli benne az élvezetet, ismerd az adalékanyagokat és bármilyen körülmények között tudd elolvasni a mikroszkopikus betűkkel írt címkéket. Extra segítség egy táplálkozási napló, amivel néhány hónap alatt megtanítod magad választásod szerint étkezni.
Az igazi megoldás a problémára azonban az, hogy az ételek minőségét az általuk hordozott rezgés határozza meg. Ebből kiindulva érhető el a legnagyobb eredmény.
A tömegesen elérhető táplálékok rezgése nagyon alacsony. A kétes tisztaságtól a feldolgozók által tudattalanul ráragasztott programokon át olyan mennyiségű ártalmas információ járja át, hogy ha ez mindenki számára láthatóvá válna, senki sem enné meg. Ezekkel vannak tele a polcok, gyorséttermek. Az egészséges választásért tenni kell. Figyelni, szervezni, érte menni, vagy szerencsés esetben megtermelni.
A bejegyzés apropója, hogy a környezet rezgésének emelkedésére a fizikai test is másképp reagál. Furcsa rosszullétek a koffeintartalmú italoktól, váratlan betegségek a dohányzás mellékhatásaként, felgyorsult szövődmények, amik elvileg csak évek múlva jönnének. Az alkohol valóban öl, értelmet nyernek a sokat emlegetett mérgek, a fehér cukor mellékhatásai egyre több fejfájást okoznak, és lehetetlen következmények nélkül hódolni az ártó élvezeteknek.
Hogyan lehet mégis túlélni ezt a kalandot?
Átminősítéssel. A lényeg, hogy bármilyen étel kerül is a tányérra, a rezgése megváltoztatható. A tiszta szívből, és nem rutinból megáldott étel tökéletesedik. Manapság ugyan ritka, de jó megoldás. Ezen kívül a hangok világa, a reiki, vagy az angyalkommunikáció is ad lehetőséget az ételek megtisztítására. Ezeken túl ott van még a megszentelt tiszta víz és só.
Szinte mindegy, hogy milyen módon, de fontos odafigyelni a testbe juttatott információkra.
Minden energia és minden információ. Még játéknak is jó, hogyan találjunk kreatív megoldást a testünk számára, és a fájdalmas túlélőtúrából élvezetes kirándulás válik a föld kalandparkjában.
Divat a táplálkozással foglalkozni, a probléma inkább az, hogy 5000 elméletből 4999 alaposan feladja a leckét a testnek, és jó, ha csak megedzi, következmények nélkül. Ez főként igaz a fogyókúrákra, de sok allergiás tünetet mérséklő étrend betartása felér az önpusztítással.
A betegségszimbólumoknak óriási irodalma van, idővel érdekes feltérképezni az elme trükkjeinek tárházát. A táplálkozás minőségének megválasztása viszont egyszerű és aktív folyamat.
Az egészséges étkezés útvesztője számomra úgy néz ki, mint egy korai videojáték, ami csak arról szó, hogyan kerüld ki a csapdákat és slisszolj el, hogy ne téged egyenek meg.
A valóság is így néz ki. Tudd, hogy mi miből készül, mit raknak még bele, mit vesznek ki belőle, milyen testidegen anyag képviseli benne az élvezetet, ismerd az adalékanyagokat és bármilyen körülmények között tudd elolvasni a mikroszkopikus betűkkel írt címkéket. Extra segítség egy táplálkozási napló, amivel néhány hónap alatt megtanítod magad választásod szerint étkezni.
Az igazi megoldás a problémára azonban az, hogy az ételek minőségét az általuk hordozott rezgés határozza meg. Ebből kiindulva érhető el a legnagyobb eredmény.
A tömegesen elérhető táplálékok rezgése nagyon alacsony. A kétes tisztaságtól a feldolgozók által tudattalanul ráragasztott programokon át olyan mennyiségű ártalmas információ járja át, hogy ha ez mindenki számára láthatóvá válna, senki sem enné meg. Ezekkel vannak tele a polcok, gyorséttermek. Az egészséges választásért tenni kell. Figyelni, szervezni, érte menni, vagy szerencsés esetben megtermelni.
A bejegyzés apropója, hogy a környezet rezgésének emelkedésére a fizikai test is másképp reagál. Furcsa rosszullétek a koffeintartalmú italoktól, váratlan betegségek a dohányzás mellékhatásaként, felgyorsult szövődmények, amik elvileg csak évek múlva jönnének. Az alkohol valóban öl, értelmet nyernek a sokat emlegetett mérgek, a fehér cukor mellékhatásai egyre több fejfájást okoznak, és lehetetlen következmények nélkül hódolni az ártó élvezeteknek.
Hogyan lehet mégis túlélni ezt a kalandot?
Átminősítéssel. A lényeg, hogy bármilyen étel kerül is a tányérra, a rezgése megváltoztatható. A tiszta szívből, és nem rutinból megáldott étel tökéletesedik. Manapság ugyan ritka, de jó megoldás. Ezen kívül a hangok világa, a reiki, vagy az angyalkommunikáció is ad lehetőséget az ételek megtisztítására. Ezeken túl ott van még a megszentelt tiszta víz és só.
Szinte mindegy, hogy milyen módon, de fontos odafigyelni a testbe juttatott információkra.
Minden energia és minden információ. Még játéknak is jó, hogyan találjunk kreatív megoldást a testünk számára, és a fájdalmas túlélőtúrából élvezetes kirándulás válik a föld kalandparkjában.