Ugrás a fő tartalomra

Minden energia, még a konyhában is

étel
Ahogyan a Föld halad spirálisan emelkedő útján, a test egészségével kapcsolatban is gyorsuló hatás és még gyorsabb visszahatás figyelhető meg. A támpontok most is ugyanazok, mint régen. A megfigyelő szemszögéből a betegségszimbólumok nyújtanak segítséget, az aktív oldalról pedig a táplálkozás minősége avatkozik be a folyamatba.

Divat a táplálkozással foglalkozni, a probléma inkább az, hogy 5000 elméletből 4999 alaposan feladja a leckét a testnek, és jó, ha csak megedzi, következmények nélkül. Ez főként igaz a fogyókúrákra, de sok allergiás tünetet mérséklő étrend betartása felér az önpusztítással.

A betegségszimbólumoknak óriási irodalma van, idővel érdekes feltérképezni az elme trükkjeinek tárházát. A táplálkozás minőségének megválasztása viszont egyszerű és aktív folyamat.

Az egészséges étkezés útvesztője számomra úgy néz ki, mint egy korai videojáték, ami csak arról szó, hogyan kerüld ki a csapdákat és slisszolj el, hogy ne téged egyenek meg.
A valóság is így néz ki. Tudd, hogy mi miből készül, mit raknak még bele, mit vesznek ki belőle, milyen testidegen anyag képviseli benne az élvezetet, ismerd az adalékanyagokat és bármilyen körülmények között tudd elolvasni a mikroszkopikus betűkkel írt címkéket. Extra segítség egy táplálkozási napló, amivel néhány hónap alatt megtanítod magad választásod szerint étkezni.

Az igazi megoldás a problémára azonban az, hogy az ételek minőségét az általuk hordozott rezgés határozza meg. Ebből kiindulva érhető el a legnagyobb eredmény.

A tömegesen elérhető táplálékok rezgése nagyon alacsony. A kétes tisztaságtól a feldolgozók által tudattalanul ráragasztott programokon át olyan mennyiségű ártalmas információ járja át, hogy ha ez mindenki számára láthatóvá válna, senki sem enné meg. Ezekkel vannak tele a polcok, gyorséttermek. Az egészséges választásért tenni kell. Figyelni, szervezni, érte menni, vagy szerencsés esetben megtermelni.

A bejegyzés apropója, hogy a környezet rezgésének emelkedésére a fizikai test is másképp reagál. Furcsa rosszullétek a koffeintartalmú italoktól, váratlan betegségek a dohányzás mellékhatásaként, felgyorsult szövődmények, amik elvileg csak évek múlva jönnének. Az alkohol valóban öl, értelmet nyernek a sokat emlegetett mérgek, a fehér cukor mellékhatásai egyre több fejfájást okoznak, és lehetetlen következmények nélkül hódolni az ártó élvezeteknek.

Hogyan lehet mégis túlélni ezt a kalandot?

Átminősítéssel. A lényeg, hogy bármilyen étel kerül is a tányérra, a rezgése megváltoztatható. A tiszta szívből, és nem rutinból megáldott étel tökéletesedik. Manapság ugyan ritka, de jó megoldás. Ezen kívül a hangok világa, a reiki, vagy az angyalkommunikáció is ad lehetőséget az ételek megtisztítására. Ezeken túl ott van még a megszentelt tiszta víz és só.

Szinte mindegy, hogy milyen módon, de fontos odafigyelni a testbe juttatott információkra.
Minden energia és minden információ. Még játéknak is jó, hogyan találjunk kreatív megoldást a testünk számára, és a fájdalmas túlélőtúrából élvezetes kirándulás válik a föld kalandparkjában.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …