Ugrás a fő tartalomra

Kristályok, ásványok kiválasztása

opál aura kvarc
A kristályok, ásványok kiválasztásának és vásárlásának alapszabálya a személyes jelenlét. Az ajándékba szánt kövek ritkán okoznak akkora örömet, mint a szimpátián alapuló kiválasztás.

A siker titka az összhang. Minden egyes kristály éppen olyan egyedi, mint az ember, aki keresi. Minden ember saját rezgéstartománnyal bír, ami a kristályokra ugyanúgy igaz. Ezért a számunkra tökéletes kő szó szerint megpendít bennünk egy húrt, azaz rezonál a mi rezgésünkre.

Innen nézve könnyű megérteni, hogy a divatos szempontok, mint például a születéskövek listája miért garancia a sikertelenségre. Ritkán van tiszta egyezés a leírások alapján választott ajándék és a megajándékozott között. Ajándékozáskor leginkább ékszerekről van szó, ami sok szempontból befolyásolja az érzéseket és előfordulhat, hogy diszharmónia alakul ki a kristályt magába foglaló ékszer és a viselője között.

Sok ásványra könnyű ráhangolódni képek segítségével. Aki foglalkozik kristályterápiával, az tudja, hogy az energia a kő fizikai jelenléte nélkül is aktív. Kedves tapasztalatokat lehet így szerezni, de még egy leíráshoz tartozó kép is sokat adhat, amint megjelenik a képernyőn.

A jelenség gyakran fordítva történik és az ásvány hívja fel magára a figyelmet. Ilyenkor egyszerűen lehetetlen mellette elmenni és ezer közül is bármikor kiválasztódik. Ez a biztos jele a tökéletes választásnak.

Gyakran felmerül, hogyan szűrjük ki a szintetikus darabokat, amik már az ásványbörzéken is tömegével vannak jelen. Ők az illúzió kövei, némelyikük káprázatosan szép, de szépségükön és kívánatosságukon túl érzéseket biztosan nem tudnak kelteni.

A hozzánk illő kő megtalálása izgalmas, pezsdítő játék és nagyon sok örömet tud okozni. A bejegyzés apropója a képen látható opál aura kvarc, ami úgy érintett meg egy ünneplő tömegben, hogy neki háttal állva elmélyülten telefonáltam. Ennyire erős hatásra képes a szimpátia.