Ugrás a fő tartalomra

Kozmikus küszöbélmény

Otagi Nenbutsu-ji
Minden változik, sokszor leírtam már, de most szinte fizikai erővel csap át rajtunk a minőség, ami az energiaóceánt ezekben a pillanatokban is átjárja. Az energiaóceánban mind benne vagyunk, akár felkészülten a változásra, akár nem. A legjobb kifejezés a jelenleg tapasztalható energiaminőségre a kozmikus küszöbélmény. Volt már néhány, ez eddig a legerősebb.

Együtt áramlástól vagy ellenállástól függően hozza a tapasztalatokat. A megkönnyebbüléstől és örömteli hangoltságtól egészen a szédüléses, fejfájós pillanatokig. Az utóbbiak gyakran jelentkezhetnek, ilyenkor fontos a felismerés és áthangolás.

Az aktuális energiák nagy áldása, hogy felhangolódni könnyű. Minimális erőfeszítéssel lehet nagyot ugrani, akár olyan nagyot, ami simán átvisz az említett küszöbön. A szédítő sodráson túl egy éteri, gyönyörű világ születése sejlik át, készen a megnyilvánulásra.

A folyamat egyetemes, attól függetlenül, hogy a megélés egyéni és sokak számára tökéletesen független a mostani időpillanattól. Ezer évek és emberöltőkkel ezelőtt élők megkezdett munkája válik most valósággá.

A hátteret az ellenállás teszi színesebbé, mivel a letűnő világrend hangosan küzd a túlélésért. Minél hangosabban, annál nagyobb ijedelmet és növekvő félelmet okozva. Minket is erre tanítottak, ezért hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy igazuk van. Egy korábbi gondolatra visszautalva, az árnyékok megnyúlnak, mielőtt eltűnnek a fényben. A hangzavart viszonylag kevés ember munkája tartja fenn és a vibráló képek mögött nincs valódi tartalom, csak a tömegprogramozás kétségbeesett hangjai.

A változás mosolygósabb oldala minden emberi lény, akik visszaveszik teremtő gondolatuk hatalmát és nem kérnek közvetítőket önmaguk és istenük közé.

Összességében oldódik a szorítás akkor is, ha a probléma erősödni látszik. A fókusz iránya és a bejövő információk szűrése nélkülözhetetlen. Az aktuális energiaminőség marad, az alkalmazkodást segíti a csendes visszavonulás, pihenés, meditáció, olvasás, zenei élmény, kikapcsolódás a természetben és minden cselekvés, amiben az örömteli szenvedély vezet.