Ugrás a fő tartalomra

Kozmikus küszöbélmény

Otagi Nenbutsu-ji
Minden változik, sokszor leírtam már, de most szinte fizikai erővel csap át rajtunk a minőség, ami az energiaóceánt ezekben a pillanatokban is átjárja. Az energiaóceánban mind benne vagyunk, akár felkészülten a változásra, akár nem. A legjobb kifejezés a jelenleg tapasztalható energiaminőségre a kozmikus küszöbélmény. Volt már néhány, ez eddig a legerősebb.

Együtt áramlástól vagy ellenállástól függően hozza a tapasztalatokat. A megkönnyebbüléstől és örömteli hangoltságtól egészen a szédüléses, fejfájós pillanatokig. Az utóbbiak gyakran jelentkezhetnek, ilyenkor fontos a felismerés és áthangolás.

Az aktuális energiák nagy áldása, hogy felhangolódni könnyű. Minimális erőfeszítéssel lehet nagyot ugrani, akár olyan nagyot, ami simán átvisz az említett küszöbön. A szédítő sodráson túl egy éteri, gyönyörű világ születése sejlik át, készen a megnyilvánulásra.

A folyamat egyetemes, attól függetlenül, hogy a megélés egyéni és sokak számára tökéletesen független a mostani időpillanattól. Ezer évek és emberöltőkkel ezelőtt élők megkezdett munkája válik most valósággá.

A hátteret az ellenállás teszi színesebbé, mivel a letűnő világrend hangosan küzd a túlélésért. Minél hangosabban, annál nagyobb ijedelmet és növekvő félelmet okozva. Minket is erre tanítottak, ezért hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy igazuk van. Egy korábbi gondolatra visszautalva, az árnyékok megnyúlnak, mielőtt eltűnnek a fényben. A hangzavart viszonylag kevés ember munkája tartja fenn és a vibráló képek mögött nincs valódi tartalom, csak a tömegprogramozás hangjai.

A változás mosolygósabb oldala minden emberi lény, akik visszaveszik teremtő gondolatuk hatalmát és nem kérnek közvetítőket önmaguk és istenük közé.

Összességében oldódik a szorítás akkor is, ha a probléma erősödni látszik. A fókusz iránya és a bejövő információk szűrése nélkülözhetetlen. Az aktuális energiaminőség marad, az alkalmazkodást segíti a csendes visszavonulás, pihenés, meditáció, olvasás, zenei élmény, kikapcsolódás a természetben és minden cselekvés, amiben az örömteli szenvedély vezet.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …