Ugrás a fő tartalomra

A májusi telihold csodája

lótusz
A májusi telihold csodás erejéhez kapcsolódik az év első tízmilliószoros napja május 29-én. Mifelénk az utóbbi tíz évben elterjedt tibeti ünnep divatja már sokaknál kiveri a biztosítékot, de ez nem számít, mert amiről tudunk, az van.

A változás hullámain egy kis odafigyeléssel megkönnyebbülés érezhető. Érezzük akkor is, ha az aktuális helyzet, vagy megoldandó kihívás, fájdalmas élethelyzet még függőben van és mindez nem logikus.

A nagy kép gigantikus teherletételt mutat. Volt már ilyen, kicsit elvarázsoltak, kicsit mosolygósak, kicsit könnyedebbek vagyunk. Oldódik mindaz, amit oldódni engedünk és egy kis tudatossággal, munkával megtámogatva varázslatos lendületet ad a továbbhaladáshoz.

A tisztulást támogatható. Legegyszerűbben légzéssel, légzőgyakorlatokkal. A légzés nyilvánvaló és feledhető. Ez a mi tragédiánk, jelenléte alábecsült tény, mivel ott van minden élő ember eszköztárában.

Más megoldásnak pedig ott van a Föld és Ég támogatása. Egyik irány, hogy visszafordulunk a Földhöz. A felajánlás csodálatos módszer az oldásokhoz.
A teremtő elvek készen állnak, mint mindig. Ideje emlékezni minderre.

Holdnaptár és tízmilliószoros napok 2018-ban