Ugrás a fő tartalomra

A változás körhintáján

körhinta
A jelenlegi életérzés egy körhintát idéz, ami a sebességet nem engedi kontrollálni, de tudatos jelenlét nélkül féktelen szédülést ígér. Lehet nézelődni és a szédítő sebesség mellet csodás panoráma tárul a szemünk elé. Mintha egy új világban lennénk és új életet élnénk. Így is van. Sokadjára, de most láthatóbban, mint eddig bármikor.

Hosszú ideje készültünk a tiszta lap élményre, most itt van és kezdeni kellene vele valamit. A felgyorsult teremtés egyre látványosabb és most könnyedség társul az élményhez. A könnyedséget érdemes komolyan venni, mert amit az ember könnyűnek fogad el, az könnyű lesz. Egyszerű tény a teremtésben.

A duális világban a könnyedséggel szemben ott áll az új nehézsége és a változás nehézségének illúziója. Most ez is a helyére kerül. A látszat mögött a változás könnyebbséggel jár és a megkönnyebbülés fontos egy szeretetteli világ megteremtéséhez.

A spirális úton való haladás már megtanította nekünk a felejtést. Hamarosan idegennek, irreálisnak fog tűnni a beragadt, régi hitrendszer és a már most is őrültnek titulált világrend.

Gyakorlatiasabb megközelítésben mik az aktuális tippek?


Könnyű azt mondani, hogy engedd át, merülj bele, várd nyitottan és a többi. Egy apró trükk, amit érdemes elővenni, bárhol és bármikor: vonulj félre és lélegezz.
Amikor úgy érzed, hogy az egész világ az ellenséged, akkor az egész világ az ellenségeddé válik. A felgyorsult teremtés egyik csúnya meglepetése lehet, mivel a teremtés válogatás nélkül, hűen váltja valóra a parancsokat.

A tervezési fázisnak vége, itt a megvalósítás, cselekvés ideje. Minden terv, ami valaha szenvedéllyel született és sikertelenséget, csalódást hozott, megérett az újrakezdésre, vagy inkább az újra és újra és újrakezdésre. A lényeg az előrelépés.

A kapcsolatok teljesen átalakulnak, sokan távoztak az életünkből. Azokkal, akik maradtak biztosan képesek vagyunk együtt dolgozni. Bőséges és sikeres családi eseményekre van lehetőség.
A varázslat az élet apró dolgaiban rejlik. Egyszerűen Minden és Mindenki fontos.