Ugrás a fő tartalomra

A változás körhintáján

körhinta
A jelenlegi életérzés egy körhintát idéz, ami a sebességet nem engedi kontrollálni, de tudatos jelenlét nélkül féktelen szédülést ígér. Lehet nézelődni, és a szédítő sebesség mellet csodás panoráma tárul a szemünk elé. Mintha egy új világban lennénk és új életet élnénk. Így is van. Sokadjára, de most láthatóbban, mint eddig bármikor.

Hosszú ideje készültünk a tiszta lap élményére, most itt van, és kezdeni kellene vele valamit. A felgyorsult teremtés egyre látványosabb, amihez most könnyedség társul. A könnyedséget érdemes komolyan venni, mert amit az ember könnyűnek fogad el, az könnyű lesz. Egyszerű tény a teremtésben.

A duális világban a könnyedséggel szemben ott áll az új nehézsége és a változás nehézségének illúziója. Most ez is a helyére kerül. A látszat mögött a változás könnyebbséggel jár, és a megkönnyebbülés fontos egy szeretetteli világ megteremtéséhez.

A spirális úton való haladás már megtanította nekünk a felejtést. Hamarosan idegennek, irreálisnak fog tűnni a beragadt, régi hitrendszer, és a már most is őrültnek titulált világrend.

Gyakorlatiasabb megközelítésben mik az aktuális tippek?

Könnyű azt mondani, hogy engedd át, merülj bele, várd nyitottan és a többi. Egy apró trükk, amit érdemes elővenni, bárhol és bármikor: vonulj félre és lélegezz.
Amikor úgy érzed, hogy az egész világ az ellenséged, akkor az egész világ az ellenségeddé válik. A felgyorsult teremtés egyik csúnya meglepetése lehet, mivel a teremtés válogatás nélkül, hűen váltja valóra a parancsokat.

A tervezési fázisnak vége, itt a megvalósítás, cselekvés ideje. Minden terv, ami valaha szenvedéllyel született és sikertelenséget, csalódást hozott, megérett az újrakezdésre, vagy inkább az újra és újra és újrakezdésre. A lényeg az előrelépés.

A kapcsolatok teljesen átalakulnak, sokan távoztak az életünkből. Azokkal, akik maradtak biztosan képesek vagyunk együtt dolgozni. Bőséges és sikeres családi eseményekre van lehetőség.
A varázslat az élet apró dolgaiban rejlik. Egyszerűen Minden és Mindenki fontos.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …