Ugrás a fő tartalomra

Kiút a terhek sűrűjéből

alvás
2018 erős kezdettel indult. Nyitott szemmel az ember úgy érezheti magát, mint egy felpörgött körhintán. Csukott szemmel jobb bele sem gondolni, pedig erre reagálok most egy angyalos bejegyzéssel.

A változások az ellenállás mértékétől függően óriási feszültséget gerjesztenek. Emberek léteznek az őrület határán, és amikor ezzel egy hétköznapi helyzetben szembesülünk, akkor tudatosul, hogy ezt az őrületet mind körülöttünk és szeretteink körül hordozzák.

Az angyalkommunikáció egyik kihasználatlan területe a teherletétel. Még az a tény is okozhat gubancot, hogy "nem vagy egyedül", pedig a világ láthatatlanabb fele nagyon is készen áll a segítségnyújtásra.

Kevés embert ismerek, aki egy angyal jelenlétében tudja, hogy mit akar. Még kevesebbet ismerek, aki a jelenlétnek tudatában van. De vegyük most alapul, hogy így van és kezdjük egy egyszerű gyakorlattal.

Biztosan van olyan angyali létező, akinek a léte is melegséggel tölti el a szíved. Nyugodtan lehet korlátok nélkül keresgélni a panoptikumban, de tökéletes megoldás lelked angyalához vagy éppen az égen ragyogó Hold intelligenciájához fordulni.

Este lefekvés előtt gondold át a napod, önkéntelenül is újra fogod élni, érezni a terheid. Fogd ezeket a terheket és dobozold be vagy kösd egy nagy batyuba, ahogy jól esik. A lényeg, hogy érezd, mindent jól becsomagoltál és készen állsz elengedni magadtól.

Most fordulj a kiválasztott angyali létezőhöz és ajánld fel, add át neki a batyuba kötött energiacsomagodat. Lásd akkor is, ha nem látod. Tudod, hogy képes vagy rá. Gondolkodás nélkül, főképpen gátlások nélkül szabadulj meg minden feszültségtől, majd vegyél néhány lassú, mély lélegzetet.

Amikor végeztél és érzed a megkönnyebbülést, akkor add át magad az alvásnak, és pihenésnek. Ahhoz, hogy ez szokásoddá váljon, csinálj belőle harminc napos kihívást.

Amikor már gyakorlottan és bizalommal kialakítod a terhek letételének ezt a módját, nyugodtan visszanyúlhatsz az életed során felgyülemlett, nehéz élethelyzetek gyümölcseihez is. Az érzések mutatják az utat, a megoldásért pedig nyugodtan hallgass a szívedre.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …