Ugrás a fő tartalomra

Mihez kezdjünk az angyalokkal?

angyal
Most, amikor a Fény egyre nagyobb ütemben áramlik be a fizikai valóságba, és a változatos reakciók közepette a káosz illúziója uralkodik, nagy szükség van a láthatatlan világgal kapcsolatos felismerésekre és tapasztalatokra.
Az angyalok létezése része a köztudatnak, ha másképp nem, akkor eltorzult giccs vagy tagadás formájában.

Az angyali jelenlét a megnyugvás, és béke forrása, ami egy személyes, fénylő úton kalauzol vissza önmagunk magasabb aspektusaihoz.
Miért van mégis olyan sok tagadás annak ellenére, hogy az angyalok és felemelkedett mesterek több ezer éve jelen vannak minden kultúrában? Most éppen olyan élők, mint a szent iratokban és a jelenések, információátadások valószínűleg gyakoribbak és természetesebbek, mint korábban az ismert történelem folyamán.

Egy kicsit hasonlítunk a víz alól kukucskáló tengeralattjáróra, ami jól ismeri a mélységet, de amikor a magasságra néz, csak egy kis periszkópot forgat a felszínen.
Alaphelyzetben két apró lyukon át látjuk a világot, a jelentős része vagy rejtély marad, vagy csak halványuló emlék.

Az angyali áldások legkedvesebbje az, amikor a teremtés egészét "egyben" mutatják meg. Katartikus élmény korlátok nélkül átlátni. Valószínűleg gyakran megtörténik, amint az ember kétség nélkül, nyitottan és szeretettel lép be az angyali kapcsolatokba.
Az angyalok jelenléte természetes dolog. Szeretnének életünk aktív részévé válni és ott is vannak. Jelenlétük ítélkezésmentes, fölösleges azon gondolkodni, hogy egy segítségkérés helyes, vagy sem, túl kicsi, vagy túl nagy, túl ciki, túl merész, stb. Nincs olyan.

Az ember választ, kér, és elindítja az energiát, a segítő pedig jókora impulzussal képes azt a megvalósulás felé lendíteni. Ami előre visz az utunkon, az kap támogatást.
Mindig a Magasabb Énhez vezetnek vissza, minden segítség a személyes életprogram, életfeladat abszolút figyelembe vételével történik. Ez sok félreértést és csalódást okoz. Mert ha előre ismernénk minden feladatunk és lépésünk lényegét, magunk is az angyali minőségünket élnénk.
Addig is érdemes barátkozni a gondolattal, hogy akár tudva, akár tagadva, sosem vagyunk egyedül.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …