Feloldódás és megújult teremtés

feloldódás
Július 27-én az év harmadik tízmilliószoros napja lesz. Megosztó ünnep, amit évről évre sokan várnak, szeretnek vagy utálnak, de foglalkoznak vele. Nehéz vitatkozni, mert távol a hagyomány gyökereitől, divattá vált, mint a földhöz ragadt bőségteremtés és kicsinyes vágyak kicsikarásának a napja. Pedig egészen másról szól.

Az aktuális energiák tükrében vicces kép alakult ki, mert most valóban a bőség áldása járja át a bolygót. Egyszerűen minden az élet bőségének ideájával van átitatva. Megoldások születnek, sokan álmodnak a pénzről. Ez az egyik lehetőség.

Van egy másik is. Jól látható a világot alakító erők intenzitása, gyönyörű változások zajlanak, de alaposan el kell vonatkoztatni az élet sűrűjében látottaktól.
Minden oldódik. A terheket már csak a makacs akarat és földhöz ragadt elme tartja. Ezzel együtt az illúzió is erősödik, a világ mákonyosabbik fele ordít, tombol és pokoli küzdelem zajlik az emberek figyelméért.

A "felvilági" vonalra érdemes ráhangolódni és beszállni a tisztításba. Legyen az hely, emberek csoportja vagy az egész Föld bolygó, az arányok nem számítanak.
Egyetlen ember akarata a Fény szolgálatában mindig több, mint amit el tud képzeni. Egy ember akarata a teremtésben csodákra képes. Nem szükséges összehangolódni, sem időben, sem térben, a szinkronicitás teszi a dolgát.

Érdekes belegondolni, hogy amikor beállsz a sorba, kiknek a nyomában, kikkel kéz a kézben teremtesz. Egy pillanatra csendesedj el, nézz végig az előtted járók ismert és ismeretlen során, vegyél egy nagy levegőt és kapcsolódj hozzájuk. Lépj a nyomukba, a legnagyobb szolgálatot teszed.