Fejreállt teremtés

beszéd
Minden gondolatnak rezgése van, de az igazán izgalmas teremtő mozzanat a kimondott szó.
A beszéd cselekvés. Az életünk nagy részét kitöltő cselekvés tudatossága kevés figyelmet kap. A média csatornái nagyon is odafigyelnek a közvetített tartalom minőségére, amit egyre élesebb figyelemmel lehet kompenzálni. Kilépve a komfortzónából aligha megoldható csak olyan emberekkel érintkezni, akik mentesek maradnak a tömegbefolyásolástól.
Minden szó frekvenciája saját minőséget képvisel és programoz. A folyamat poénja, hogy minden kibocsátott rezgés vissza is tér.
Pusztító divat a fordított jelentés, szokássá lett pusztán a hangsúllyal és egyéb cirádákkal kifejezni az érzelmeket, miközben az emberek hülyeségeket beszélnek és vágyaik ellenkezőjét, vagy rémálmaikat mondják ki.
A tudatalatti egyszerűsége lehetne példa is, hogyan kell ezt működtetni. Amit az ember kimond, az úgy lesz. A tudatalatti a csupasz lényegre rezdül és nem a keserű cinizmus sablonjaira.
Ezrével hangzanak el szörnyűségek, amiket csak egy keserű hangsúly vagy grimasz tagad, de a tagadás hiábavaló, amikor a lényeg ki lett mondva.
Erős teremtők vagyunk. Tudatosan vagy sem, teremtésünket a mindennapok szóáradataival újra és újra megerősítjük. Érdemes visszatalálni a szavak valódi jelentéséhez.