A bőség beáramlása

áramlás
Még javában tart és erősödik a szeretet és örömhullámzás, amiről korábban írtam. Érdemes egy kicsit beleérezni a változás esszenciájába. A jelenség a holnapi telihold és tízmilliószoros nap lehetőségeitől függetlenül is érdekes.
Két fontos lehetőséget hordoz. Az egyik a karmikus terhek oldása, a másik a megtisztulást követő, felerősödő áramlás, a bőség beáramlása.
Valószínűleg jó kis beszélgetések alakulnak ki mostanában a karmikus kapcsolatok, kötöttségek körül, akár tudatosan, akár nem. Visszatérő gondolatok, álmok tükröződései, stb. Szinte elkerülhetetlen úgy foglalkozni velük, mint aktuális feladatokkal. Ez még akkor is igaz, ha nagyon régi, feledésbe merült történések, arcok és emlékek úsznak a felszínre.
A feloldódás szinte adja magát. A visszahatások és a régi energiák leválása nehéz és gyakran az egyetlen, ami még belezavar a személyes változásba. A tisztulás fontosabb, mit valaha. Mindenki a maga módján, de feltétlenül nézzen szembe a kihívásokkal, mert az eredmények óriásiak lesznek.
Az energiák hatásának másik aspektusa a bőség beáramlása. A feloldódást követő ünneplés összecseng a holnapi tibeti ünnep erejével, a Fény és az élet ünneplésével. A könnyedséghez vezethet akár meditáció vagy az életöröm játékos megtapasztalása, egyszerűen utat engedve a gyermeki én felszabadító erejének.
A lényeg a változás üdvözlése és a tudatos figyelem, ami egy kicsit mindig megváltoztatja a világot.