Mérgező, varázslatos világ

fény
Az inspiráció, ami néhány napja ébresztett, frappánsan leírja a tömegbefolyásolás energiáját. Azóta a megszokottnál is élesebb figyelemmel nézem az embereket, különösen a gyerekeket, hogyan evickélnek a színes őrületben és mennyire érinti meg a felnőtteket az ő csodás és érzékeny világuk.
Sok pillanat szól az ellenállásról, a fájdalomról és menekülésről.
Szeretek belegondolni, hogy éppen ennyi csendes pillanatot hat át a fókuszáltság, kedvesség, szeretet és megbocsátás. Csak ez az oldal a jelenlét diszkrét csendjével van átitatva.
A világ változik és az eszeveszett zűrzavar illúziója dominál. Állandó figyelmet kér minden gondolatban való elmerülés, minden kimondott szó, a személyes világ automata üzemmódban teremtő képsorai.
A mérgező világ ideája sem más, mint elfeledtetni, hogy van választás. Egyszerűen dönts másképp. Ha magadért nem megy, nézz arra, akit szeretsz és éld át egy pillanatra, hogy milyen világot kívánsz neki.
Add a figyelmed annak, amit megvalósulni akarsz látni. A teremtésed mindenképp megtörténik, a végeredmény attól változik, hogy tudod, képes vagy rá.