Tizenhatodik varázsmondat

varázsmondat
Népszerű téma manapság a kiégés és depresszió jelensége. Az áldozati beállítottság csapdája áll szemben az isteni eredet és angyali minőség tudatosságával.
A lemondás és sodródás áll konfliktusban az uralomra, önuralomra való igénnyel, amikor az ember vállalja a teljes felelősséget önmagáért és saját kezébe veszi a hatalmat.

Könnyű erről beszélni, amikor minden rendben van, de a kiégés és depresszió állapota éppen az inspiráció hiányáról, az erőtlenségről és a csendes szenvedésről szól.
Az ördögi kör csapdája a lehetőségek hiányának látszata, ami szinte sosem igaz, mert akár oknak, akár következménynek álcázza magát, a végeredmény ugyanaz. A megbecsülés az önbecsüléssel kezdődik, ahogyan szeretni sem fog senki, amíg önmagunkból ki nem bányásszuk a megoldást.

Lehetőségek mindig vannak, ha nem is látjuk őket, mert még mosolygós napokon is jól álcázzák magukat a szűkös emberi látóhatáron kívüli tartományban.
Amikor valami korlátoz, korlátozod magad, bízz a Felsőbb Énedben. Érezd, lásd, engedd meg, lépj az erőd megtapasztalása felé.
Ebből az emelkedett életérzésből csodálatos varázsmondat kel életre:
"ÉLETEM MESTERE VAGYOK."