Az áldás varázslata

áldás
Az áldás imádság és hatalom. Az áldás gondolatenergia. Erőt közvetít, szeretetteli imádságot ad hozzá és átminősíti azt, akire vagy amire irányul.
A valódi áldás mégis ritka, akkor születik, amikor az ember tiszta, szeretetteli szívvel, válogatás és ítélkezés nélkül képes rátekinteni a teremtésre. Különösképpen egymásra.
Aki képes szeretni, az képes áldani. Az isteni szeretet hívása természetes, örök jelenlét, mégis ritkán kap irányt és célt.
Az áldás nem kiváltság, nincs szükség kiválasztottakra, de vannak segítők, akik nem remélik, hanem tudják a csodákat. Csodák követik az áldásokat, hogy mennyire látványosak, az nem számít, a következményekre gondolni sem érdemes, így marad tiszta.
Az élet minden területén, vallási irányultságtól függetlenül, minden kultúrában jelen volt és van. Minden ember számára elérhető eszköz.
Irányuljon akár egy szeretett emberre, családra, egész népekre, magára az Anyaföldre, szeretett házi kedvencre, ételre, tárgyra, pénzre, munkára vagy problémás helyzetre, a fontos, hogy eszünkbe jusson szeretettel megtölteni, élettel telivé tenni, hálával tekinteni rá és feltétel nélkül elfogadni.
Az áldás igazi varázslat, mert tudatos irányítás alatt csodás változást idéz elő és átalakítja az áldott valóságot. A varázsszó így hangzik: Legyen!
Megtörténhet csendesen, egyedül vagy szellemi segítők támogatásával. Az utóbbi könnyebbnek tűnhet, de a szív mélyén éppen olyan ragyogó angyal teremt, mint akinek a hatalmát segítségül hívjuk.