Izgalmas pillanatok

pillanat
Erős, izgalmas pillanatok érezhetők egy kis odafigyeléssel. Figyelem nélkül pedig óriási feszültségek.
A napokban spontán is a szabadságra és függetlenségre irányuló gondolatok uralkodnak, nagy erők mozdulnak meg, hogy támogassák a rabszolgaságra kondicionált rutin felülírását. Fontos feladat kicsiben, de érdekes lesz ezt nagyban is végignézni.
A szellemi függetlenség megtapasztalása és az összes mankó eldobása nem csak lehetőség, szinte már más választás sem marad. Nehéz manapság belealudni.
Teherletétel és megtisztulás nyitja az utat, ez szintén könnyebb a napokban. Minden szinten, a fizikaitól a megfoghatatlanig arra vár, hogy elengedjük a sok szennyet, amit életek munkája volt felhalmozni. Nem számítanak a korábbi tapasztalatok emlékei. A megtisztulás minden módja több életörömhöz és lehetőséghez vezet.
Itt akad egy kérdés is, hogy mi okoz örömöt? Bármi is az, fontos, hogy a szenvedély vezessen. Óriási, gyakran elhazudott lecke, amivel nagy munka valamit kezdeni. Éppen most kapott támogatást ez is.
Egy kis plusz, az álmodozás leckéje. Nagy kedvencem, mert ovitól az iskoláig és bármerre tovább csak az ellenkezőjét illik zengeni, és ennél pusztítóbb hülyeséget nem is lehet elültetni egy elmében.
A légvárak klasszak. Az álmodozás tervezés, az elme építkezése, összpontosítással és még néhány trükkel nagyon messzire vezet. Tervez, alapoz, kinyit, inspirál, vonz, vezet, megvalósít.
Nem azonnal, de kezdetnek (vagy folytatásnak) itt van hozzá két erős hét támogatás.