Ugrás a fő tartalomra

Életünk elveszett részei

angyal
Az angyalok életünk elveszett vagy egyszerűen elengedett részei. Gyakran azért, mert létezésük megfoghatatlannak tűnik, ezért ismeretlen. Van, aki számára az ellenállás lehetetleníti el és teszi elérhetetlenné.

A láthatatlanban erő gyökerezik. Kollektív erő és személyes erő egyaránt és mindennek az ember áll a középpontjában.
A láthatatlan VAN. Mindössze az választja el a láthatótól, hogy a nyitott szemlélő nézőpontjából nézve felfedezésre vár.

Menet közben szembe jön a kérdés, hogy akarom-e, képes vagyok-e szembenézni a teljes átlátszósággal, saját átláthatóságommal és már ott is van a válasz, hogy semmi sem szeparált, az ember illúziókból épített saját kis univerzuma sem.

Az angyali szférákhoz való kapcsolatot mélyen befolyásolja, hogy van-e képünk róla, milyen hatások mentén alakult ki a személyes világunk, kik vezettek el idáig, mennyi hit és szeretet táplálta és milyen történetek szőtték át a gyermekkort, amelyben gyökerezik. Csodásan tágas és ragyogó, vagy kérges és szűk határok között is lehet élni. Mind igaznak tűnik, a különbség mégis leírhatatlan.

Kedves, megnyugtató érzés megismerni és elfogadni a határtalanságot, megismerni az ismeretlent és az angyali létezők sokasága iránt bizalommal, barátsággal, szeretettel élni. Talán kevésbé elfogadott, de éppen olyan reális, mint egy nagyváros nyüzsgő élővilága. A láthatatlanban éppen olyan nyüzsgés van és minden egyes ember részéről felfedezésre vár.

A tagadás nem csupán egy varázslatos, kiteljesedett világtól zár el, hanem a saját felsőbb valóságokhoz vezető utat is elrejti, ez ugyan kényelmes és népszerű homály a köztudatban, de az igazság egyszerű: NEM VAGY EGYEDÜL. Sosem, egy pillanatra sem. Innen már könnyű és gyönyörű.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …