Álomidő egy angyallal

álomidő
Az álomidő figyelmes eltöltése egy angyallal nem csak egy megszokott programozás, hanem találkozás és kapcsolatépítés a mindig jelenlévő, mindenkinél jobban ismerő és szerető Lelkünk angyalával, a Felsőbb Énünkkel, Önmagunkkal.
Az álomidő a megismerés egyik legkönnyebb útja lehet, ha az ember veszi a fáradtságot és a jelenlétét kiterjeszti a szokás szerint kikapcsolt tartományra. Álomban nyitottak, fogékonyak vagyunk és ha az őszinte vágyunk és felkészültségünk arra irányul, a kapcsolat életre kel és a válaszok mindig megérkeznek.
Paradoxnak tűnik, de álomidőben ismerkedni a valósággal a legélesebb és legtisztább tükör, mert éppen az van kikapcsolva bennünk, ami megtöri a tisztánlátás valóságát, az elemző, mindent pellengérre állító énünk.
Az élmény a legkülönbözőbb módon nyilvánulhat meg. Egyszerű, sallangmentes szembesítés önmagunkkal, tökéletes, erőteljes és felejthetetlen rálátással. Előfordul, hogy saját magunkkal nézünk farkasszemet, vagy belső gyermeki énünk nehezen megfejthető arca tárul fel, de sorsunk ismeretlen epizódjai, hétköznapjaink fontosnak gondolt dolgai, vagy emberi kapcsolataink tüneményes hálója is megvilágosító nézőpontba kerülhet.
Álomidőben kapcsolódni az életünk feletti uralom egyik lehetséges eszköze, kivételes áldás és a lényünket átjáró hatalmas öröm forrása.