A változás újabb kapujában / napfogyatkozás

energiaóceán
Újholdkor, március 9-re virradóra egy teljes napfogyatkozás energiaáramlata söpri körbe a földet. Magyarországról ugyan nem lehet látni, de az erő, amit képvisel erővesztés nélkül érvényesül az egész bolygón.
Amikor kapu nyílik, mindig elgondolkodtat, hogy mire nyílik és mi az, ami rajta keresztül szembejön majd.
Óriási energiahullám, megint egy utolsó lehetőséget hordozva arra, hogy megbarátkozzunk a változással, ha eddig még nem sikerült. Ideje kilélegezni az ellenállást, a tagadást és utat engedni az élet gyógyító áramlásának. Most könnyen lefoszlik rólunk minden, amit képesek vagyunk elengedni mindabból, ami már elavult és nem szolgál, az élet minden területén a legkisebb játéktértől a legnagyobbig. Egyedül nem mindig megy, de ez nem számít, csak kérni kell.
Mint mindig, amikor a földi valóságunk szinte egységében válik dimenziókapuvá, a fokozott figyelem, jelenlét az első és legfontosabb. Persze megint egy dolgos hétköznapra időzítve.
A gyakorlatias kulcsszó a cél és a szándék. A célmeghatározás, a régi meghatározások újraértékelése és a közben beáramló információk beépülése a napfogyatkozás egyik legizgalmasabb lehetősége. Egy kis odafigyeléssel komoly meglepetéseket tartogat.