Megtartani az egyensúlyt

egyensúly
Végletes időszakot élünk, mintha egy kozmikus moziban ülve néznénk a szélsőségek táncát. Csodálatosan sokfélék vagyunk és varázslatosan sokféle illúzió játszik a szemünk előtt. A kozmikus mozi viszont túlmutat a 3D-n, így nem csak a bőrünkön, hanem a legmélyebb érzéseinken is játszanak az események. Már semmi sem passzol, az egész látható világ szűknek tűnik, nagyban és kicsiben egyaránt. A kinőtt szerepek, feszült emlékek, el nem engedett, megoldatlan élethelyzetek színezik az utat.
A legnagyobb kihívás most megtartani az egyensúlyt és békét teremteni világunkban. A béke megteremtése csak látszólag személyes választás, kihat mindenre és mindenkire, minden egyes ember tudatos választásától változik a világ.
A felgyorsult teremtés mást is tartogat. Csodás megvalósulásokat és a határtalan öröm beáramlásának tapasztalatát. Az első lépés, a nehéz pillanatokban küzdelem helyett a lélegzést választani. Egy szeretetteli lépés választ el az öröm hullámain való szörfözéstől. Sosem volt ennyire könnyű, mint most. Legyen komoly felkészülést követő döntés vagy a képzelet könnyed játéka, az eredmény garantált.