Túlterheltség, együttérzés és egy kis csoda

Chamuel
Beleérezve az aktuális energiákba két dolog tűnik fel azonnal. Az egyik nyilvánvaló, mégpedig a külső körülményekben jól érezhető feszültség növekedése. Az érzékenység fokozódását úgy lehet a legkönnyebben feloldani, ha tudatosul a párhuzamos erő felemelő jelenléte, ami kis odafigyeléssel szintén jól látható. Az emberek együttérzése és segítőkészsége a háttérben a csúcson van. Érdemes minden pillanatban emlékezni az emberiséget átszövő tudatosság hálójára, amelyre mind fel vagyunk kapcsolódva, még ha nem is tudatosul minden helyzetben.
A másik érdekesség a személyes erő, teremtőerő és kiterjesztett hatás fokozódása. A teremtés felpörgött, gyors eredmények, meglepetések, drámák, katarzisok és csodák tarkítják a személyes sorsokat.
Hogyan lehet mindezt könnyebben viselni?
Az emberi energiamező és az otthon terének tisztítása abszolút aktuális és sokáig az is marad. Most még a fényből épített védőpajzsok használata sem túlzás, mert a védelemre szükség van. Mihály arkangyal kékje, Metatron és Zadkiel ibolya fénye és az egyetemes ragyogó fehér fény csodát tesz a zavaros élethelyzetekben.
Mihály arkangyal örök jelenléte mellett 2016 legfőbb szellemi segítői Chamuel és Nada. Chamuel energiája szoros kapcsolatban van a Mars bolygóval, ami kiemelt aktualitást ad a vele való munkának. Lady Nada csodás rózsaszín kristályenergiája és anyai minősége gyógyító érintésként hat a kapcsolódás során. Szükség is van rájuk és készen állnak a szeretetteli támogatásra.