Mennyei levelezések

áthallás
Az elengedés és megtisztulás fázisának mélyén jutott eszembe egy harminc napos kihívás ötlete. A levélírás méltatlanul tűnt el a süllyesztőben, ahogyan a kézírás is kuriózummá vált. Pedig jó. A harminc napos játék is jó. Játék, mert rengeteg öröm lehetősége lapul benne, nagyon sok kérdés és az összes rá érkező válasz vagy felismerés.
Az első levél kapuja a szeretet világára nyílik. Kezdésnek válassz egy angyalt, akit szeretsz, vonzódást érzel iránta, vagy már kiépült közöttetek a kapcsolat. Amikor csak teheted, akár minden nap írj egy nyílt, teljesen őszinte levelet. Gondolj arra, hogy a hazugság, amikkel szinte minden ember észrevétlenül is áltatja önmagát, teljesen áttetsző felvilági barátaink számára.
Az angyalkommunikációnak ez a formája nagyon inspiráló. Nem számít, hogy milyen hit vagy hitrendszer határozza meg a világod, biztosan van valaki, akivel szívesen kapcsolódsz. Az egyetemes Teremtő Intelligencia, nevezzük bárhogyan, izgalmas választás, ahogyan egyre többen az Istenanyát választják.
Az elengedés másik kiskapuja az elnehezült, terhelt kapcsolatok oldása. Megbocsátó, elengedő és némi áldással fűszerezett levél azoknak az embereknek, akiknek meg akarsz bocsátani és el kívánod engedni. Kipróbált, jól működő módszer. Írás közben könnyebb fókuszálni, így a gondolatok sem kalandoznak el észrevétlenül. Még inkább vonatkozik ez azokra, akiknek talán nem is akarsz megbocsátani, mert már a gondolat is feszültséget vagy haragot ébreszt benned. Óriási megkönnyebbülés lesz az eredmény.
A harmadik levélforma a nagykapu. Címezd a levelet önmagadnak. Oldáskor nem csak a valós idő és tér számít. Fontos lehet múltbéli önmagad, szólítsd meg gyermeki lényed, akit hatékonyan gyógyíthatsz még évtizedek távlatából is. Megszólíthatod jövőbeli, megvalósult és kiterjedtebb valóságodat, kérdezhetsz és biztos lehetsz benne, hogy valamilyen formában meg fognak érkezni a válaszok.
Az önmagadnak írott, bensőséges levelek az igazi kihívások és a csodák kapui egyben. Átjárót nyitsz személyes tükörvilágodba, ahol minden feltárul, amibe csak bele mersz nézni és képes olyan élménnyé válni, amit sosem felejtesz el.