Ugrás a fő tartalomra

Mennyei levelezések

áthallás
Az elengedés és megtisztulás fázisának mélyén jutott eszembe egy harminc napos kihívás ötlete. A levélírás méltatlanul tűnt el a süllyesztőben, ahogyan a kézírás is kuriózummá vált. Pedig jó. A harminc napos játék is jó. Játék, mert rengeteg öröm lehetősége lapul benne, nagyon sok kérdés és az összes rá érkező válasz vagy felismerés.

Az első levél kapuja a szeretet világára nyílik. Kezdésnek válassz egy angyalt, akit szeretsz, vonzódást érzel iránta, vagy már kiépült közöttetek a kapcsolat. Amikor csak teheted, akár minden nap írj egy nyílt, teljesen őszinte levelet. Gondolj arra, hogy a hazugság, amikkel szinte minden ember észrevétlenül is áltatja önmagát, teljesen áttetsző felvilági barátaink számára.

Az angyalkommunikációnak ez a formája nagyon inspiráló. Nem számít, hogy milyen hit vagy hitrendszer határozza meg a világod, biztosan van valaki, akivel szívesen kapcsolódsz. Az egyetemes Teremtő Intelligencia, nevezzük bárhogyan, izgalmas választás, ahogyan egyre többen az Istenanyát választják.

Az elengedés másik kiskapuja az elnehezült, terhelt kapcsolatok oldása. Megbocsátó, elengedő és némi áldással fűszerezett levél azoknak az embereknek, akiknek meg akarsz bocsátani és el kívánod engedni. Kipróbált, jól működő módszer. Írás közben könnyebb fókuszálni, így a gondolatok sem kalandoznak el észrevétlenül. Még inkább vonatkozik ez azokra, akiknek talán nem is akarsz megbocsátani, mert már a gondolat is feszültséget vagy haragot ébreszt benned. Óriási megkönnyebbülés lesz az eredmény.

A harmadik levélforma a nagykapu. Címezd a levelet önmagadnak. Oldáskor nem csak a valós idő és tér számít. Fontos lehet múltbéli önmagad, szólítsd meg gyermeki lényed, akit hatékonyan gyógyíthatsz még évtizedek távlatából is. Megszólíthatod jövőbeli, megvalósult és kiterjedtebb valóságodat, kérdezhetsz és biztos lehetsz benne, hogy valamilyen formában meg fognak érkezni a válaszok.

Az önmagadnak írott, bensőséges levelek az igazi kihívások és a csodák kapui egyben. Átjárót nyitsz személyes tükörvilágodba, ahol minden feltárul, amibe csak bele mersz nézni és képes olyan élménnyé válni, amit sosem felejtesz el.

Népszerű bejegyzések

Citrin, az aranykvarc

A citrin az ametiszt mellett az egyik legszebb megjelenésű kvarckristály. Ragyogóan szép, különösen a tiszta sárga, aranykvarc árnyalatok.

Numerológiailag a 6-os szám fejezi ki, rezgése Jophiel arkangyal és Kuthumi energiájához kapcsolódik.

Az emelkedett szellemiség, függetlenség, eredetiség, kreativitás és erő köve. Új utakra terel. Művészi beállítottságú emberek joggal vonzódnak hozzá. Fokozza az intuíciót, fogékonnyá tesz a teljesség, az egyetemes látásmód megtapasztalására. Az ametiszthez hasonlóan diszharmónia esetén ideges tüneteket okozhat, de ez kizárt, ha szimpátiából választjuk. Ebben az esetben kiegyensúlyoz, megnyugtat, az erő és magabiztosság érzésével tölt el.

Manapság a siker, bőség és szerencse köveként ismert, ennél azonban sokkal többet tud. Védelemre inkább a régebbi időkben használták és főleg a férfiak körében volt népszerű.

Eredeti megjelenésében a kristály gyakran barnás árnyalatú, magas hőfokon változik aranyszínű, kimondottan feltűnő, ragyogó drágakővé. Az…

Pirit, az energiapajzs

A pirit átlátszatlan, tömör vas-szulfid, amely általában arany és világos rézszínben található meg. Ez a tulajdonsága első látásra könnyen megtéveszti az embereket, ezért kapta a bolondok aranya gúnynevet. Az ásvány természetes formájában igazán szép, különösen a kocka alakzatokban képződött darabok.

Száma a négyes, az angyalok közül Uriel energiájához kapcsolható.

Népszerű szerencsekő, az erős akarat, siker, inspiráció, gazdagság és jólét kifejezője, de ennél sokkal többet tud. Magas rezgésű földelő ásvány, használata energikussá és magabiztossá tesz. Védelmező tulajdonsággal bír, tisztít és kiegyensúlyoz. Az auramező határait védi és megtartja, igyekszik regenerálni a sérült energiamezőt és megtartani az energiát. Ez a tulajdonsága hatásos védelmezővé teszi, árnyékol és pajzsként viselkedik, eltaszítva a viselőjével nem harmonizáló energiákat. Ehhez elég egy marokkövet a test közelében, például zsebben tartani.

Gömb vagy tojás alakúra csiszolva a térharmonizálásban használják, de…

Az átutazó ébredése

Az átutazó ébredése fejezi ki a jelenleg uralkodó életérzést. Személyes pillanat, sok millió ember személyes pillanata, abszolút szinkronicitásban összehangolva.

Az átmenet energiája úgy tombol mindenütt, mintha fejre állt volna a világ. A lehetőségek teljes skálája játszik, az őrült ellenállástól az átutazó szemlélődő nyugalmáig. Most mindenkinek csak saját magával van dolga.

Az ember személyes világa valóban a feje tetejére állni látszik. Ami eddig bevált, váratlanul csődöt mond, és minden új, amit készek vagyunk megismerni, működik. Miközben az egység vonzása örvénylik, a dualitás harsányan viccelődik velünk. Mindehhez a fegyorsult teremtés, meglepetésekkel teli, szokatlanul gyors manifesztációk játszanak.

Itt már tényleg csak a szemlélő nyugalma segít. Elfogadni, megengedni, mosolyogni, mert éppen születik valami új és gyönyörű.

Turmalin

A turmalin gyönyörű, magas szilíciumtartalmú kristály. Gyakran tökéletesen tiszta, egyetlen kristályon belül több színben tündököl és tökéletes kristályalakzatban növekszik. Színei: rózsaszín, bíbor, zöld, indigó, színtelen, barna és fekete.

Metatron energiájához kapcsolható és a 11-es számhoz.

A harmónia, érzékenység, béke, nyugalom, intuíció, tisztaság és szépség köve. Kiegyensúlyoz. A színtelen turmalint a látnoki képességek fokozására használják. A kék turmalin tökéletes indigó színű és hatású, nagyon ritka. A rózsaszín és zöld kristály egy kőben (dinnyeturmalin) vagy ékszerben gyerekeknek a legjobb választás minden ásvány közül.

A fekete turmalin átlátszatlan vagy enyhén áttetsző, egyedülálló tulajdonsága, hogy nagy mértékben elnyeli a sötét, terhelő energiákat, így gyakorlatilag lehúzza viselőjéről és nem közvetíti vissza. Ez lehet az oka annak a hiedelemnek, hogy a fekete turmalint nem kell tisztítani. Ennek ellentmondok, mert hanggal és energiával jól tisztítható. Legalább …