Enyhülés

felemelkedés
Az elmúlt két napban csendesen bekúszó könnyebbség ma tisztán érezhető, könnyebb az összpontosítás, csökken a stressz és általában javulnak a dolgok. Ennek ellenére még nagyobb lehet az igény a csendre, imára és meditációra.
Az aktuális lecke a sokat emlegetett megbocsátás fontossága mellett a teljes őszinteség. Az őszinteség külső megnyilvánulásában és önmagunkkal szemben ugyanaz. A legfontosabb szembenézni, elfogadni és megbocsátani, igazán, szívből.
Az őszinte megbocsátás hatalmas erőt szabadít fel, új lendületet ad és ennek komoly jelentősége van, amikor a fizikai megvalósulások egyébként is csúcssebességre kapcsolnak.
Bármi tükröződik a hangzavarban, emlékezni kell a változás iránti nyitottságra. Túl sok az új információ, új impulzus, sok az ismeretlen, hiszen egy új világ születik a nagy recsegés és ropogás közepette.
Feltűnően nagy szerepe van most az önzetlenség felismerésének és gyakorlásának, ami megint csak az őszinteség és feltétel nélküli szeretet próbája és a háttérben növekvő népszerűségnek örvend.
A legfontosabb megteremteni a csendes elvonulás és feltöltődés lehetőségét, nap mint nap, önmagunk erejéből vagy felsőbb szellemi, angyali segítséggel. A hogyan nem, csak a megtett lépések számítanak.