Újévi gondolatok

boldog új évet
Két napja a fogadalmak körül járnak a gondolataim. Az év utolsó, vagy az új év első napján tett fogadalom egy kicsit olyan érzést kel, mint a mesebeli alma, amiben már előre mosolyog a holokukac, pedig még ott sincs. Remek időpont a megújuló, változó energia csúcsán teljes bizonyossággal kívánni. Hatalmas erő rejlik benne, mégis szerencsés az az ember, aki nem rendelkezik gyermekkori csalódások sorozatával a saját maga teremtett kötöttségek okán.
2016 nem lesz langyos év. Gyors, határozott reakciók csengenek fel, még a gondolatok is fénysebességgel érnek be és potyognak vissza a fejünkre. A halogatás végét, a határozott döntések idejét jelzi. Egyetlen kapaszkodónak pedig marad az intuíció, a saját isteni valóságunk és szellemi segítőink támogatása. A megoldás szabadon választott és meg is határozza a következő év minőségét.
Sikeres, boldog új évet kívánok minden olvasómnak! Boldogat, mert a boldogságnál nehéz kedvesebbet kívánni, még akkor is, ha elcsépeltnek tűnik, mert gondolkodás nélkül mindenki ezt mondja.