Felgyorsult teremtés

teremtés
Felgyorsult teremtés, felpörgött érzékelés, intenzív és intuitív feldolgozása az érzékelt valóságnak, most mindenkivel történik "valami". Izgalmas, gyakorlatias idők járnak, amikor minden történés gyors válaszokat, gyors választásokat kíván. A feszültségek kirobbanva oldódnak és a megnyugvásokat is napokig tart kiheverni. Egy biztos, hogy minden megtett lépésre gyors reakció érkezik és a sokszor váratlan megvalósulások fokozott jelenlétet, fokozott figyelmet kérnek. Könnyebb elszállni, könnyebb kiesni és belemerülni a látszólagos káoszba, pedig csupán egy őrült poláris cikk-cakk játszik a világgal.
Fölkapcsolva lenni még csodásabb manapság, mint eddig, viszont kiegyensúlyozás, földelés nélkül fárasztóvá és nehézzé válik. Bármilyen könnyen tetten érhető a születés energiája, tovább tart regenerálódni, vagy alkalmazkodni az új helyzethez.
Óriási, ami most történik. Látványos jelenség, varázslatos és nehéz egyszerre, amiről nem tudok nem írni, akkor sem, ha tudom, hogy van, aki a fájdalmas oldalát választja. A megoldások között az első varázsmondat jut eszembe napról napra, helyzetről helyzetre. És most aktuálisabb, mit valaha: "Ellazulok és bízom az életben".