Gondolatok egy tízmilliószoros nap előtt

SZABADSÁG
Napok óta érlelődnek a gondolataim, ahogyan a meglepetések sora ülepedik bennem. A mindennapok most a katarzisokról, nagy megkönnyebbülésekről, de mindenképpen a változásról és a személyes szabadságról szólnak. Növekvő kontrasztok, az érzelmek és tapasztalatok széles skálája vesz körül. Eddig ismeretlen lehetőségeket, végletes döntéseket, kínzó feszültségeket és hatalmas megnyugvásokat látok.
Aki dönt, az nyer. Aki figyel, olyan erőt érzékel, amiről már évek óta beszélünk, de most válik megfoghatóvá. Felhangzik, hogy Isteni Női Energia, és nem egy távoli, vágyakkal teli világkép sejlik fel, hanem a most megfogható valóság. Olyan mélyen járja át a hétköznapokat, hogy egyetlen percnyi figyelemmel is tökéletesen átélhető tapasztalattá válik. A kivetített hit és bizalom kívülről magunkba helyeződik, az elvárások és drámák rabjai úgy festenek, mint egy farsangi mulatság bábjai, és ezt már mindenki látja.
A változásra és választásra való hajlandóság könnyűvé, az ellenállás fájdalmasan nehézzé teszi a továbblépést.
Új energia, új lehetőség éppen az év második tízmilliószoros napja előtt. Szép lesz, mert már most is az. Hangos lesz, az ellenállás mértékéhez képest egyre zajosabb és helyenként árnyékosabb, mint eddig. Hogy melyikre irányul több figyelem, annak most van a legnagyobb jelentősége. Az energia csodás, a lehetőség adott, egy elvarázsolt és könnyed világban lépkedünk, ahol már ahhoz kellene erőfeszítés, hogy ne vegyük észre a nyilvánvalót.