Családok angyalai

angyal
Békés időkben az angyalokkal élni a világ legtermészetesebb dolga, a középponttól távolodva csak romantikus emlékek és vágyak birodalmának romjai látszanak. Eközben mindössze a nézőpont változik, az igazság az, hogy az angyali segítők az élet minden területén jelen vannak és vagy tudatosak vagyunk arra, ami a határainkat érinti, vagy nem.
A családok angyalai talán a legelfeledettebb angyalok közé tartoznak. A család a nagyon szeretettek és a nagyon nehezen szerethetők széles skáláját lefedi. Az elvárásoknak tökéletesen megfelelő család nincs és két olyan családtag sem, akik a családfa elágazásai mentén ugyanannak látják vagy érzik vér szerinti közösségüket. Mindezt a különbözőséget hatalmas erejű örömök és szakadékok tarkítják.
Jobb esetben ezen a ponton sokan a megfelelő segítőt keresik, miközben a család védelmező angyalai mindig jelen vannak mellettük.
A kapcsolat adott, nincsenek praktikák, mindössze a pillanatnyi csendet kell megtalálni, amit a gyerekek nyugodt körülmények között gyakran meg is tesznek.
Aki volt gyermek, annak az egyetlen dolga az emlékezés. A ráhangolódás egy pillanat műve, az eredmény pedig meglepetésekkel teli, békés, harmonikus emberi kapcsolatok, amik a családi otthont valódi, örömteli élettérré varázsolják.